2777
2789
عنوان

خانوما کی بلده حدیث کسا بخونه

42 بازدید | 10 پست

دعای گروهی  عضو شدم 

فردا آخرین روزه باید ۳ تا حدیث کسا بخونم 

خودم ذکر و دعای دیگه دارم که وقت میشه بخونم 

کسی هست که به جای من بخونه؟ منم به جای هر یک عدد حدیث کسا براش ۲ تا زیارت عاشورا میخونم بعد از اربعین

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔

نیاز نیست بخونید 

فایل صوتیش رو دانلود کنید گوش بدید 

فکر نکنم مشکلی داشته باشه

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز نیست بخونید فایل صوتیش رو دانلود کنید گوش بدید فکر نکنم مشکلی داشته باشه

نخونم و فقط فایلو کوش بدم قبوله؟ مطمعنی؟

نخونم و فقط فایلو کوش بدم قبوله؟ مطمعنی؟

خب وقتی بلد نیستید ینی قبوله دیگه 

منم بلد نیستم ولی فایلش رو گوش میدم 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

سلام ممنون ان شاالله اگر زنده موندم فردا یکی میخونم

دستتون درد نکنه 

منم پس فردا براتون ۲تا زیارت عاشورا میخونم⁦❤️⁩

خب وقتی بلد نیستید ینی قبوله دیگه منم بلد نیستم ولی فایلش رو گوش میدم

نگفتم بلد نیستم مشکلم اینه وقت ندارم تا اربعین باید دعای های دیگه هم بخونم