2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاءالله زودتر شفا پیدا میکنن حمد خوندم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
ان شاءالله زودتر شفا پیدا میکنن حمد خوندم

زنده باشی گلم ،من خیلی دعا میخونم اما دلم میخواد آدمای زیادی براش دعا کنن شاید یکی از شماها پیش خدا عزیز بودید پسرم شفا گرفت

زنده باشی گلم ،من خیلی دعا میخونم اما دلم میخواد آدمای زیادی براش دعا کنن شاید یکی از شماها پیش خدا ...

ان شاءالله به حق این شب عزیز حال پسرت خوب میشه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
انشالله فقط ی معجزه میتونه شفاش بده ومنو پسرم نجات بده

ان شاءالله

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز