2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها فقط بیان

317 بازدید | 28 پست

دوستم پیام داده به برادرشوهرم و تهمت و فحاشی 

که شماها باهم تو رابطه اید و.. این چرندیات 

این دوستم ی مدت طولانی به برادرشوهرم علاقه مند بود و به من چندین بار گفت که مارو باهم اشنا کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گفتم اصلا و ابدا واسطه نمیشم

اینم میومد محل کار من (برادرشوهرم همکارمه) خودشو نشون بده و این حرفا 

اخر انقد گفت که من گفتم فقط پیام میدم میگم تو ازون خوشت میاد

منم گفتم فلانی ازت خوشش میاد گفت من علاقه ای بهش ندارم و خوشم نمیاد دختر پیشنهاد بده و ..

منم اسکرینو براش فرستادم قهر کرد و گفت تقصیر توئه و حسودی نمیخوای بیام خانواده شوهرت 

منم ی مدت زنگاشو جواب نمی دادم

نیم ساعت پیش برادرشوهرم زنگ زد گفت پیام داده فحش و بد و بیراه ک شماها باهمین حتما

با چه ادم بی شعوری دوس بودی چطور تا الان نشناختیش؟

میدونستم پاچه پارست اما فکر نمیکردم بخواد انقد وحشی بشه 

من که خوشم نمیومد این بشه جاریه من 

اما واقعا پشتش بد نگفتم 

فقط گفتم فلانی ازت خوشش میاد دختر خوبیه 

به برادرشوهرت بگو که  تهدیدش کنه که بابت تهمتی که زده ازش شکایت میکنه. تو هم دیگه اصلا جوابش رو نده

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
اهل دعوا و دم خونه رفتن و این کارا نیستم من حتی دوست ندارم صداشو بشنوم عجب اشتباهی کردم ای خدا

بهش پیام بده که بخاطر تهمتی که زدی ازت شکایت میکنم  باید بیای تو دادگاه وگفته تو ثابت کنی 

حسابی به غلط کردن بندازش 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
2790
2778
2791
2779
2792