2777
2789
عنوان

شپش

4225 بازدید | 26 پست

خانم تورو خدا ی درمون جدی واسه شپش میخوام

تعداد رای : 3
نظرسنجی
کوتاهی مو
1
33%
شامپو
2
66%
با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت یا بچت گرفتین؟

من با اینکه پسرم هرروز دوش میگیره و خیلی به نظافتش اهمیت میدم

در کمال نا باوری دیدم از مهدش زنگ زدن وگفتن پسرت توی موهاش شپش داره 

داشتم سکته میکردم 

بردمش پیش دکترش شامپو واسپری داد خوب شد 

البته باید موهاش تمیز بشه که مربی مهدش زحمت جدا کردن شپش هارو کشید

این شامپوها خطرناکن اونم برای بچه ها و خانومهای باردار و شیرده بهترین روش کوتاهی مو ...شامپوها تاثیر چندانی نداره

خدای مهربونم بابت همه چی شکرت شکررررررر💖💖💖💖💖💖💖💖💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💕💕💕💕

منم دخترم گرفته بود نمیرفتن که باهزار تا شامپو محلول و این چیزها شستم ،آخرش تو عطاری مرده گفت به شامپوش نفت اضاف کن که نهایتا با نفت رفت ،موهای دخترم کوتاه ولی خیییییلی پرپشت بودن بیشتر به خاطر اون اذیت شدم 

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
متاسفانه دخترن از مدرسه انگار گرفته

نگران نباش چیز حادی نیست ,یه شامپو لیندان از داروخانه بگیر ,روش دستور استفاده اش رو نوشته برای بچه ها هم ضرر خاصی نداره چیزی نیست نگران نباش ,فقط یک بار شامپو و بعد تمام ملحفه و پتو و حتی عروسکای دم دستش رو با آب داغ بشور ,نگران نباش ,حتی اگر بعد از شماپو مجدد دیدی ,چیزی نیست ,اونا تخم شپشه ,که دیگه از توش شپش در نمیاد ,و بعد از چند بار شامپو زدن میره ,دیگه الان به سختیه قدیما نیست ,با یه شامپو برطرف میشه

متاسفانه دخترن از مدرسه انگار گرفته

چون متاسفانه تجربه دارم میگم اول لباسهارو همه رو ملحفه ها همه چیو با دمای 60 درجه بشورید و لباسهاتون بعد از شستن حتما اتو کنید بخصوص روسری ها، خونه رو کامل و دقیق جارو برقی بکشید، کوتاهی مو اگر میتونید انجام بدید تا شستن موها راحتتر بشه، یه شامپو فرانسویه یادم نمیاد اسمش دکتر داد گفت هفته ای یکبار استفاده کن تا یکماه بعد هر روزم حمام کردن و شستن موها با آبو سرکه که باید نیم ساعت روی مو بمونه ، که بعد از حمام من سشوارم میکشیدم خیلی سخته ولی برای من کامل درمان شد خداروشکر

موهای دخترم تا سر شونشه و پره واقعا با نفت میره

مال دختر من که فقط نفت جواب داد ،انقد شامپوها گرون و ارزون خریدم اسپتد ،سرکه  روغن بادام تلخ ،هیچکدوم کار نمیدادن 

آرامش روزهای بیقراریم خدا....