2777
2789
عنوان

من دختر قویم😔🥹

154 بازدید | 17 پست

ادمی که نسبت بهم کم توجه بود و وقت نمیذاشت و دروغ گو و پنهان کار و مشروب خور و قدکوتاه و بد ذات و…. بود رو ترک کردم دوسش داشتم ولی به نظرم کافیه اما بااین حال اشکام بند نمیاد

یک صلوات برام میفرستید❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گریه طبیعی درسته بد بوده و با معیارات اوکی نبوده اما خب دوسش داشتی و شاید هنوزم ته دلت دوسش داشته باشی طبیعی گریه کنی و ناراحت باشی اما در کل تصمیم عاقلانه ای گرفتی عزیزم

‌ قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود.. ‌

بچه کوچیکا رو دیدی مثلا ۳/۴ساله ها؟

وقتی دارن با ی اسباب بازی خطرناک بازی میکنن حالا مثل چاقو که برنده است یا ی چیز کوچیک که ممکنه بخورنش ...وقتی میری اسبای بازی رو از دستش میگیری از رو دلسوزی و محبت هست..ولی اون ک نمیدونه..شروع میکنه ب گریه و بهونه گرفتن گیر دادن که اسباب بازی رو میخواد...اگه بتونه حرف بزنه جیغ و داد میکنه که وای اونو میخوام 

تو بیا ۱۰ تا اسباب بازی قشنگگ بریز جلو دستش حتی نگاشونم نمیکنه مسگه نه من همون مزخرف خودمو میخوام..حالا بشین ۲ساعت توضیح بده واسش اصن انگار نه انگار.

ولی همون بچه وقتی۵/۶سالش میشه بهش بگی این قضیه رو واکنشش چیه؟ یا میخنده هیچی نمیگه یا میگه خب بچه بودم دیگه ‌..ببخشید!

این دقیقا مثل رفتار ما آدما با خداس

وقتی ی آدم میاد تو زندگیمون ب هر دلیلی نیست نمیمونه‌.میره

بلافاصله شروع میکنیم ب غر زدن قهر کردن بهونه گرفتن گریه زاری و...

خدا ۱۰ تا آدم خوبم بیاره تو زندگیمون میگیم نه من همون مززززخرف خودمو میخوام اما نمیدونیم که اون واقعا خوب ما نیست!

یه چندسال که بگذره میفهمیم چقد ب نفعمون شد.

اکانت واگذار شد

بچه کوچیکا رو دیدی مثلا ۳/۴ساله ها؟وقتی دارن با ی اسباب بازی خطرناک بازی میکنن حالا مثل چاقو که برند ...

وااای ممنونم عزیزم چقدر حرفاتون عالی بود

دقیقا این رو خودمم بااینکه تجربه کردم باز بخاطر این ادم خیلی جنگیدم حتی سراغدعانویس رفتم😑🤦🏻‍♀️

یک صلوات برام میفرستید❤️