2777
2789
عنوان

کت و شلوار داماد چه رنگی خوبه

824 بازدید | 20 پست

برای خواستگاری و بله برون چه رنگی کت و شلوار خوبه ؟ بین سبز یشمی و سرمه ای و کرمی روشن و طوسی روشن،  عقد داماد میخواد مشکی بپوشه  بنظرتون برای بله برون و عقد چه رنگی؟ نظرتون راجب سرمه ای هم بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرمه ای بهتره به نظرم ولی خب هیچی به پای مشکی نمی‌رسه 😍

عزیزم گفتم عقد مشکیه دیگه بین اون رنگای دیگه خواستم ببینم کدوم بهتره , اتفاقا سرمه ای گرفتم میخواستم ببینم نظر بقیه چیه ، سرمه ای بنظرت برای بله برون خوبه یا خواستگاری؟ کت و شلواره بنظرم بله برون باشه خواستگاری کت تک طوسی یا کرم و سبز؟

سرمه ای یا آبی نفتیعموی من بله برونش آبی نفتی بود خیلی شیک بود با زن عموم ست کرده بودن

بله برون میخوام سفید باشه لباسم ، بنظرت سورمه ای خوبه سورمه ای گرفتیم برای خواستگاری هم مت تک طوسی یا کرمی باشه

عزیزم گفتم عقد مشکیه دیگه بین اون رنگای دیگه خواستم ببینم کدوم بهتره , اتفاقا سرمه ای گرفتم میخواستم ...

برای بله برون سرمه ای خوبه

خواستگاری طوسی

سلیقت خوبه

برای عروسی چه رنگی مد نظرته؟

توروخدا مشکی نهچون مشکی برای عروسی باشه بهتره

میخوام عقد و عروسی مشکی باشه صد در صد بخاطر همین می‌خوام خواستگاری بله برون متفاوت باشه ، بنظرت سورمه ای خوبه واسه بله برون خواستگاری هم کت تک طوسی یا کرمی

برای بله برون سرمه ای خوبهخواستگاری طوسیسلیقت خوبهبرای عروسی چه رنگی مد نظرته؟

عروسی می‌خوام صد درصدی مشکی باشه با پیراهن سفید ولی عقد شاید لباس زیرش هم مشکی باشه با جلیقه رویی طلایی یا کرمی نسکافه ای 

میخوام عقد و عروسی مشکی باشه صد در صد بخاطر همین می‌خوام خواستگاری بله برون متفاوت باشه ، بنظرت سورم ...

منم دوست دارم عقدو عروسی مشکی باشه

کرم زیاد جالب نیست ولی طوسی فوق العاست

بنظر منم اینکه طوسی برای خواستگاری باشه و سورمه ای برای بله برون خیلی خوبه

انشاالله خوشبخت بشی

بله برون سورمه ای با پیراهن ازین ابی خیلی کمرنگا..من ب اون رنگ میگم ابی اسمونی😁..تو هم لباست همون ابی اسمونی باشه برا بله برون..

برای عقد و عروسی مشکی..ولی برای عقد ی کروات مثلا مشکی..برا عروسی کروات قرمز..

ک تفاوتش احساس بشه..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.