2777
2789
عنوان

بالاخره میخایم بریم اجاره نشینی

228 بازدید | 12 پست

تاپیک های قبلیمو بخونید متوجه میشید چیا بر من گذشت تا رسیدم‌ به اینجا ممنون میشم یه نگاهی بندازید قبل اینکه نظر بدید خب خلاصه برآورده شده و قراره یه ماه بعد اسباب کشی کنیم به خونه مادربزرگم پیش اجاره ۲۰تومن ماهیانه هم قراره ۳تومن بدیم ولی نمیدونم چرا خوشحال نیستم دلشوره عجیبی توی دلمه انگار دلم نمیخاد بریم اجاره نشینی چون گرونیه لطفاً چیزی بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاریه که شده ایشالا باز صاحبخونه میشین

آره مرسی ان شاءالله همچنین همینو بگو نمیدونم فازم چیه یه روزی بود خودمو زجر میدادم ک اجاره بریم فقط از مادرپدرشوهرم جدا شه زندگیمون حالا هم همون شده ولی اصلا خوشحال نیستم

آره مرسی ان شاءالله همچنین همینو بگو نمیدونم فازم چیه یه روزی بود خودمو زجر میدادم ک اجاره بریم فقط ...

ناراحت نشی از حرفم ولی واقعا فاز بعضی عردسا رو درک نمیکنم 

عروس عموی منم هی گفت جدا بشیم از خانوادت 

الآن به شدت پشیمون 

هی به زنعموم میگن برگردیم اونا قبول نمیکنن 

تو این گرونی واقعا سخته 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
ناراحت نشی از حرفم ولی واقعا فاز بعضی عردسا رو درک نمیکنم عروس عموی منم هی گفت جدا بشیم از خانوادت ا ...

آره بخدا منم الان ناراحتم بچگی کردم گفتم جدا شیم اونا هم از خداشون بود انگار رفتن حالا ما موندیم ما هم دنبال خونه بودیم تا الان چون اجاره ها بالاس هر خونه ای نمیتونیم بریم و اجاره بدیم

آره بخدا منم الان ناراحتم بچگی کردم گفتم جدا شیم اونا هم از خداشون بود انگار رفتن حالا ما موندیم ما ...

کاش میشد باز برگردین 

آره دیگه از خداشون میشه میدن اجاره خدا تومن پول میگیرن 

کاش میشد باز برگردین آره دیگه از خداشون میشه میدن اجاره خدا تومن پول میگیرن

نمیشه اونام قبول نمیکنن دلم میخاد گریه کنم نمیدونم شوهرم بیچاره چجوری قبول میکنه هم وام ازدواج هم بدهی داره اونا رو بده یا اجاره و خرج خوردو خوراک پوشاک وای خدای من💔😭

نمیشه اونام قبول نمیکنن دلم میخاد گریه کنم نمیدونم شوهرم بیچاره چجوری قبول میکنه هم وام ازدواج هم بد ...

دقیقا طفلک گناه داره 

حداقل وقتی میگفتی بریم که پول گنده دست تون میومد حداقل رهن کنین 

تا وقت هست بزن زیر همه چی یه بهکنه ام جور کنید که مثلا شما میخواستید برید ولی شرایط مهیا نشده

امسال کرایه انقده ، سال دیگه مطمئن باش دو برابر الان باید کرایه بدی تازه بچه دارم که بشی هزار جور خرج داری انشاالله