2777
2789
عنوان

اونایی که جهیزیه نداشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زشت باشه جهیزیه طبق قانون وظیفه مرد هست اما در فرهنگ ما دختر تهیه میکنه درضمن در اینصورت  پسر هم باید چند تیکه بزرگ رو تهیه کنه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

وسیله مختصر و مفید ببر اینجوری خودتم راحت‌تری خیلی وسایل اصلاً به درد نمی‌خورن سالی یه بار استفاده میشن یا شاید مثلاً استفاده نشن خودتو برای جهیزیه ناراحت نکن زندگیو سخت نگیر ماشالا کلی وسایل خریدی سریارم داماد می‌خره بقیه‌شونم بعداً می‌خریم ولی عملاً خیلی چیزا که نیاز داری اونا رو تهیه کن

هعی خدا😢خودتو واسش لوس کن مظلوم بازی دربیارگریه کن بگو آبروم میره اینجوری خجالت میکشمچیز دیگه ای به ...

لوس بازی روش جواب نمیده ما اصلا خیلی باهم راحت نیستیم اون خیلی بداخلاق و جدیه

با شوهرت تو صحبتها یه جوری بگو که وسایل چوبی با داماده،

اخه تو بله برون توافق شد فرق و تی وی و ظرفشویی لوستر با اون باشه الان بگم چوبی خیلی ضایس و اینکه خونه خریده پولی نداره دیگه

باز خوبه تو اینا رو داری و بابات خودش نمیخواد بخره

من ی قاشقم ندارم بابام دلش میخواد اما هزار دلیل برا وجود نداشتن پول هست :)،هعی  با اینکه وسایل بزرگ با من نیست و فقط خورو و ریزا بامنه تف تو این زندگی کاش بمیرم خلاص شم هیچ راهی وجود نداره به همهههه چیز فکر کردم ولی همشدنمیشه ب غیره اینکه معجزه بشه از اسمون جهاز بیاد پایین  . چی میگم ای خداا چراااا هییییچ راهی نیس

🦁🌞💚🤍❤️

تنها نیستی غصه نخور منم یکی مثه تو حالا بابای من هم غر زد هم ناله کرد برا من و زندگیم حالا ولش مگه ج ...

میدونی فقط یه دختر خیلی ذوق و شوق وسایلش داره و اینکه بابای من فقط تو یه حسابش یه خبر دارم یه میلیارد خابیده