2821
2789

استفاده کردم مال من شماره نداشت بنظرم خیلی دخترونه و خوبه و اگه کاور بالایی میخوای توصیه نمیکنم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من خریدم و چیز خاصی نبود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آره استفاده کردم ولی شماره اش رو یادم نیست فقط می‌دونم تیره ترش بود خوب بود. سبک بود با اینکه پوستم سبزه ی روشن هست زیاد تو ذوق نمی‌زد.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

استفاده کردم مال من شماره نداشت بنظرم خیلی دخترونه و خوبه و اگه کاور بالایی میخوای توصیه نمیکنم

سلام عزیزم حالتون خوبه ،آره عزیزم کاور طبیعی میخوام گلم ،چند قیمت کرفتی گلم؟و اینکه اگر مثلا هر روز استفاده کنم بعد چند مدت تموم میشه؟

سلام عزیزم حالتون خوبه ،آره عزیزم کاور طبیعی میخوام گلم ،چند قیمت کرفتی گلم؟و اینکه اگر مثلا هر روز ...

قیمتش حدودای۱۵٠تا۲۰۰بود 

نزدبکای عید گرفتم

حجمش خیلی زیاده 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

شماره دو رو داشتم اگه جوش یا لک زیاد داری به دردت نمیخوره فقط پوستو یه دست میکنه زودم تموم میشه

سلام عزیزم خوب هستین ،نه خداروشکر پوستم خیلی خوبه فقط میخوام کاور طبیعی داشته باشه عزیزم رنگ پوستم گندمی هست شما شماره ۱ رو پیشنهاد میکنین یا دو؟چون اکثرا دو که برمیدارم از هر محصول آرایشی گاها برام تیره میشه

قیمتش حدودای۱۵٠تا۲۰۰بود نزدبکای عید گرفتمحجمش خیلی زیاده

ممنون عزیزم من قیمت گرفتم ۱۸۰ بود ،عزیزم بنظرتون من شماره ۱ بگیرم یا ۲ رنگ پوستم گندمی هست، خداروشکر که میگین حجمش زیاده ،ببخشید عزیزم من هر روز استفاده کنم بعد چند مدت تقریبا تموم میشه؟برای مصرف دانشگام میخوام چون تایم طولانی دانشگاه هستم با خودم فک کردم کوشن خیلی خوبه 

ممنون عزیزم من قیمت گرفتم ۱۸۰ بود ،عزیزم بنظرتون من شماره ۱ بگیرم یا ۲ رنگ پوستم گندمی هست، خداروشکر ...

والا مال من شماره نداشت 

بعد چهار ماه یا پنج ماه تموم شه شاید 

اره برای پوست نچرال و استفاده روزانه خیلی خوبه 

فقط زیرش پرایمر یا مرطوب کننده بزنین و اینکه موقع بلند کردن بیوتی بلندر رو مرطوب کنید

سلام عزیزم خوب هستین ،نه خداروشکر پوستم خیلی خوبه فقط میخوام کاور طبیعی داشته باشه عزیزم رنگ پوستم گ ...

قربونت خوبم شما خوبی. بنظرم شماره ۱ خیلی روشنه عین ماست میکنه اگه پوستت خیلی روشنه همون یک رو بردار من گندمی مایل به سفیدم 

قربونت خوبم شما خوبی. بنظرم شماره ۱ خیلی روشنه عین ماست میکنه اگه پوستت خیلی روشنه همون یک رو بردار ...

فدات آبجی سلامت باشی ،آها یعنی شماره ۱ خوب نیست شما شماره ۲ داشتی؟

فدات آبجی سلامت باشی ،آها یعنی شماره ۱ خوب نیست شما شماره ۲ داشتی؟

اره من ۲ رو داشتم پیج شالورت گالری رو اینستا سرچ کن تست رنگ رو دقیق گذاشته ببین بعد بخر اینجوری پولت هم حیف نمیشه

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاور تحصیلی

ba_ya | 26 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز