2777
2789
عنوان

خیلی مهمه یه لحظه بیاین🦭🌻

743 بازدید | 91 پست

آغا من اینو بزنم تو کمرم عیب نیست؟واسه الان فانه تو جوونی واسه زمانی میگم که مثلا شهید شدم مرده شور اینو ببینه چی میگه با خودش 🤦واقعا میخوام بزنم مسخره بازی نیست دلم میخواد داشته باشمش یه نماد مهمه واسم 🌵🦭

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار به مرده شور داری بزار بدترین فکرارو بکنه چه اهمیتی دارهیه تتوی سادس دیگه عشقت می‌کشه بزن

تو کمر مشکلی نداره؟

چه مشکلی داشته باشه

اخه یه نفر گفت نماد خوبی نیست .اوکی میزنم  راست میگین ادم وقتی. رفت چه اهمیتی داره کی چی میگه👍

چرا کسی راهنمایی نمیکنه😤حتما باید مورد دار باشه تاپیک که بیاین😑😑😑😑😑😑😑

حدسم اینه زندگی قبلیم کاکتوس بودم چون هنوز خار دارم بهترین رفیقم حتی حواب سلاممو نمیده 🙁😔