2777
2789
عنوان

امروز دیدمش

310 بازدید | 28 پست

با دوستم بیرون بودیم موقعه خداحافظي رفتم بغل دوستم تا خدافظی کنیم اونم با خواهر زادش بیرون بود.بعد یهو خواهر زادش داد زد گفت عه زن دایی مریم:)اونم سرش داد زد گفت اون زن داییت نیست چشمام اشکی شد

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

الهی  

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بر گرفته از فیلم های ترکیه‌ای

شما فکرکنم تاحالا عاشق کسی نشدین که اینطوری صحبت میکنید

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

چه باحال

باحال؟اگه اون دختره نبود الان برای من بودش💔

جداشدین ؟

هیچ وقت وارد رابطه نشدیم اما همدیگه رو دوست داشتیم تا خواستگاری رفتیم اما یه دختره ای از خدا بی خبر همه چیو خراب کرد

اره ولی خواهر زاده چرا باید بدونه چرا تو رابطه هستین

قرار بود زن داییش بشم:)

هیچ وقت وارد رابطه نشدیم اما همدیگه رو دوست داشتیم تا خواستگاری رفتیم اما یه دختره ای از خدا بی خبر ...

هوووووف چقدر سخت درکت میکنم 

الان ازدواج کرده ؟

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

هوووووف چقدر سخت درکت میکنم الان ازدواج کرده ؟

بله عقد کردن