2777
2789
عنوان

روتين پوستی

100 بازدید | 12 پست

از چه روتین پوستی مرتب استفاده میکنید .؟

برا موهاتون چطور

اگر در گیلان یا مازندران تمایل به کار در منزل دارید برام پیام بگذارید تا راهنماییتون کنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا امروز رفتم گرفتم تموم کرده بودم مرطوب کننده بایودرما آبرسان اوردینری دور چشم اوردینری نیاسیامید اوردینری ژل شستشوی اردن سبوما ماسک صورت مارکشو یادم رفته سیب ماسه اس

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

من نمایندگی محصولات لدورا دارم .

خیلی خوبه محصولاتش .

هر کس خواست بگه پیجم رو بزارم .مشاوره رایگان دارم متناسب با پوستتون

اگر در گیلان یا مازندران تمایل به کار در منزل دارید برام پیام بگذارید تا راهنماییتون کنم .
محصولات اوردینری خیلی گرونه

لدورا انحصاری و گیاهی هستش و قیمتش هم نسبت به کیفیت خیلی متناسبه

اتفاقا امروز رفتم گرفتم تموم کرده بودم مرطوب کننده بایودرما آبرسان اوردینری دور چشم اوردینری نیاسیام ...

راستی اگه بخوایین تو این حوزه پوست و مو فعالیت داشته باشید و فروشگاه خانگی بزنید من نمایندگیش رو دارم .میتونم براتون کار آفرینی هم بکنم