2777
2789
عنوان

میشه بیاید برای همیشه تموم شد

147 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من رفیقم باید ۲و ۵۰۰ بهم بده قرض دادمش برا کلاس ناخن 

الان دیشب سر یه موضوعی که پشت سر دوستش حرف زدم به برخوردا و میگه تو دیگه از چشمم افتادی نع جواب زنگ میده نه پیام 

الان میخوام ببینم اگه راعی برای آشتی هست برم باهاش اشتی کتم ولی خودشم گفت که دیگه نبینمت جایی که بخوای باهام صحبت کنی 

الان نمیدونم برم اشتی کتم کع میدونم قبول نمیکنه یا پیام بدم بگم پولام بفرست در ضمن پولم نداره بهم بده مطمئنم چون چک های صابکارش برگشت خورده هنوز حقوق نداده بهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازی به آشتی نیست شماره کارت بفرست براش بگو زودتر پولم بریز چون پشت سر اون که حرف نزدی مطمعن باشه ا ...

نه پولو که میده ولی همش میگه تو دورو بودی و دروغگو 

چون دوستش پشت سر من و داداشش شایعه ساخت منم به داداشش گفتم ولی اون بازم طرف دوستش گرفت با اینکه من رفیق صمیمیش بودم

این قبل خط و نشون کشیدن خودش باید پولتو بده بعد بگه نبینمت 

تو هم به فکر آشتی نباش قشنگ به روش بیار پولت رو بده بعد بره قهر

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

پیام بده لطفا حقوق گرفتی پول منو واریز کن

خب خودشم گفت حقوق گرفتم میزنم میدونم تا حقوق گرفت میزنه ولی من میخوام بهش فشار بیارم اونم دد حق من بد کرده میخوام به پام بیفته

این قبل خط و نشون کشیدن خودش باید پولتو بده بعد بگه نبینمت تو هم به فکر آشتی نباش قشنگ به روش بیار پ ...

خب ندازه میدونم واقعا نداره ولی مت میخوام بهش فشار بیارم که شرمنده بشه

این قبل خط و نشون کشیدن خودش باید پولتو بده بعد بگه نبینمت تو هم به فکر آشتی نباش قشنگ به روش بیار پ ...

بعدم من خیلی دوستش داشتم یه جوری وابسته بودم میخوام حرصش بدم تا با من اینجوری نکنه دیگا

خب ندازه میدونم واقعا نداره ولی مت میخوام بهش فشار بیارم که شرمنده بشه

مشکل خودشه نداره

والا من پول مردم دستم باشه انقد پررو حرف نمیزنم 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

در مورد امضات میتونی پیداش کنی شمارشو از اسنپ

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️