2777
2789
عنوان

پدر سمی

96 بازدید | 3 پست

جدا به این فکر میکنم که سیم کارتم رو عوض کنم و کلا قطع ارتباط کنم با پدرم 

میگه حالا که پزشکی نمیاری بگو مشاوره که اونقدر پول گرفته برای انتخاب رشته یه غلطی بکنه برات 

پرستاری هم نرو خر حمالیه 

و حتی یه کتاب تست هم برام نگرفته تنها پولی که بهم داده تو زندگیم همین مشاوره هست که هی میزنه تو سرم 

اگه خانواده حامی دارین چه روحی و چه مالی قدرشون رو بدونین 

الان هم یه جوری باهام رفتار میکنه انگار یه آشغال یا چیزیم

امروز داشتم فکر می‌کردم انگار باباها مسابقه‌ی کی بابای بدتریه گذاشتن. 😂 بابای منم همینجوریه حتی باور کن اگه مسابقه بذارن اول میشه، ولی خب از یه سری جهات هم انگار حق دارن. مخارج زیاده. من الآن فرهنگیان قبول شدم و قراره برم شهر دیگه با حقوق خودم زندگی کنم، و حساب که می‌کنم می‌بینم قرار نیست بتونم چیزی پس‌انداز کنم. شاید اون‌ها هم بخاطر همین سختی‌ها و زحمتی که کشیدن ازمون انتظار دارن حداقل با درس خوندن جبرانش کنیم. 🤷🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشی عزیزم

مرسی عزیزم، همچنین. 

از خودت مراقبت کن و حرف‌های پدرت رو به دل نگیر. حتی الآن منم از دست بابام خیلی ناراحتم، ولی خب در نهایت وقتی که یه رشته‌ی خوب قبول بشی، می‌بینی هیچکس اندازه‌ی پدر و مادرت از قبولیت خوشحال نمیشه. امیدوارم بهترین‌ها برات رقم بخوره. ❤️