2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۰ ساله فقط از اپلیدی برای دست و پا و زیربغل استفاده میکنم.اما الان تصمیم گرفتم برم لیزر

چرا خوب نبوده بعدش شما موهای زیر پوستی گرفتن

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨

من برا صورت استفاده میکنم. اوکیه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

به شدت درد داره و وقت گیره کلی موهای زیر پوستی درمیاری

من خودم چندین سال استفاده کردم ولی باهمه اینا به ژیلت وموبر ترجیحش میدم باز تنهاخوبی ک داره دیرتر و کم پشتتر درمیاد چون نصفش همون میمونه زیر پوست

اگ میخای بخری الان بنظرم ارزشش نداره چون من۲۰۰ تومن اینا گرفته بودم

الان ۲ تومن ایناس فک کنم

بنظرم برو لیزر خودتو راحت کن

نه اتفاقا خیلی خوب بود ،موی زیر پوستی هم یه تعداد خیلی کم بود.من در کل راضی بودم.میگم برم لیزر دیگه ...

واسه زیر بغل بیکینی خوبه زیاد که درد نداره؟

لیزر چقد میگیره طرف شما

خیلی کم ولی خب بنظرم بری لیزر بهتره

هوم فعلا پول لیزر ندارم میخام بدونم اگه خوبه برم بگیرم

قیمت اپی لیدی چند شده بیشتر از یک تومن که نیی

به شدت درد داره و وقت گیره کلی موهای زیر پوستی درمیاریمن خودم چندین سال استفاده کردم ولی باهمه اینا ...

اره منم در موردش شنیدم ولی همیشه وقت نمیکنم با ژیلت موبر بزنم چون سرکارم دلم خاس یه اپی لیدی بگیرم که راحت بشم

واقعا؟ درد نداره

نه. اصلا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اره منم در موردش شنیدم ولی همیشه وقت نمیکنم با ژیلت موبر بزنم چون سرکارم دلم خاس یه اپی لیدی بگیرم ک ...

اپی لیدی وقت گیرتر از همشونه گلم مثلا زیربغل و بیکینی نیم ساعت ولی پاها هرچقدم سری باشه یکو نیم ساعت بعد اینکه به بیکینیم اپی لیدی زدم کلی موی زیرپوستی دراورد که جاشون لک شدن بنظرم برو لیزر حتما من رفتم الان انقد راحتما