سلام بچه ها دختر دایی من میرم طبقه اپل خونه خودشون اونجا در اتاق رو قفل میکنه آهنگ میزاره صدای بلند بعد میره پشت پرده و روی یکی از میله های کمد دیواریشون خودشو حلق آویز میکنه و توی گوشی مینویسه که از کسی گله ندارم مشکل خودم بود این کارو کردم همه تو فکرم که چرا این کارو کرده درحالی که ۱۷سالش بود و سه تجدیدی آورده بود ب پدرشم گفته بود قبول نشم خودمو میکشم ولی هرچی فکر میکنم این دلیلی برای خودکشی نیس مغزم هنگ کرده
افکارشو داشته ودرموردشرحرف زده اکثر کسانی که میخوان خودکشی کنند قبلش درموردش حرف می زنند تاپیک منم د ...
قبل از اینکه خودشو بکشه ی عکس سه در چهار خودشو تو کشولباس مادرش میبینه که با چسب برق ی خط سیاه گوششو مثل آگهی ترحیم زده ترسیده ولی همیشه این دختره میرفته طبقه بالا ساعت پنج صبح خودشو دار زده مادرش تا ساعت۱بعداز ظهر نرفته بالا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون بالا لحظه ی اخر.....فکر میکنی پشیمون شده باشه نمی تونسته خودشو نجات بده
آدمی که خودشو میکشه معمولا ی راهی میزاره که اگه پشیمون شد از کارش برگرده ولی این اومده درو قفل کرده بعد پرده رو کشیده که مادرش از پنجره نبینه بعد بلند قد بود ی وجب با زمین فاصله اش بوده ی جوری کشته که اگه پشیمون شد هم نتونه خودشو نجات بده