2777
2789
عنوان

خودکشی

7528 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها دختر دایی من میرم طبقه اپل خونه خودشون اونجا در اتاق رو قفل می‌کنه آهنگ می‌زاره صدای بلند بعد می‌ره پشت پرده و روی یکی از میله های کمد دیواریشون خودشو حلق آویز می‌کنه و توی گوشی می‌نویسه که از کسی گله ندارم مشکل خودم بود این کارو کردم همه تو فکرم که چرا این کارو کرده درحالی که ۱۷سالش بود و سه تجدیدی آورده بود ب پدرشم گفته بود قبول نشم خودمو میکشم ولی هرچی فکر میکنم این دلیلی برای خودکشی نیس مغزم هنگ کرده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی تاپیک می زنم تا تکون میخورید به خودکشی فکر می کنید بهتون برمیخوره 

البته اون لحظه اون غم بزرگی داشته اما نمی دونسته 

پنج سال بعد اصلا یادشم نمیاد که سه تاتجدید اورده بوده😔

به خدا نوجوان ها جوان ها سختی ها میگذره خوشی ها هم میگذره 

مهم اینه ادم قوی باشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شاید برای ما عجیب باشه یه نفر برای تجدیدی خودکشی کنه ولی بعضی وقتا که از همه چی نا امید میشی میشی ولی یه امید برای ادامه داری مثلا اون امید حتی ممکنه درس خوندن باشه وقتی از اونم نا امید میشی ممکنه دست به هر کاری بزنی

کاربر آقا
وقتی تاپیک می زنم تا تکون میخورید به خودکشی فکر می کنید بهتون برمیخوره البته اون لحظه اون غم بزرگی د ...

واقعا دختری نبود که اینجوری بمیره لباس خریده بود بره عروسی منتظر خواهرش بود بیاد که بچه بیاره این روزا بود خواهرزاده اش ببینه ک اطرافیان میگفتن خیلی ذوق داشته ی شب قبل مردنش ب دختر عمویش گفته بود که میخواد درس رو بخونه که قبول شه بعد طلپ میزنه خودشو می‌کشه عجیب نیس

شاید برای ما عجیب باشه یه نفر برای تجدیدی خودکشی کنه ولی بعضی وقتا که از همه چی نا امید میشی میشی ول ...

یک علتش اینه بچه ها راخوب اموزش ندادیم 

پسرخودمن یکروز برای اینکه توفوتبال مدرسه دوتاگل خورده بود رفته بودتواتاق گریه میکرد 

بهش گفتم پسرم حتی اگر نمره ات هم کم شد گریه نکن 

من را می بینی الان به این سن رسیدم و .....دوتا دیکته ی اولمو صفرشدم😁

اما چی شد هیچی فرداش فراموشش کردم وبعدا دیکته هام کم کم بهترشد 

باید به بچه ها یادبدهیم قوی باشند هیچ چیز ارزش ازبین بردن خودشونو نداره 

واقعا دختری نبود که اینجوری بمیره لباس خریده بود بره عروسی منتظر خواهرش بود بیاد که بچه بیاره این رو ...

افکارشو داشته ودرموردشرحرف زده 

اکثر کسانی که میخوان خودکشی کنند قبلش درموردش حرف می زنند 

تاپیک منم درمورد یکی ازاین دخترهاست