2777
2789

من کمر درد تو روز یکی دوبار در حد ۲دقیقه دل و پهلوم در حد جیغ میگیره این نشونه خوبیه یا بد یا ربطی نداره همون  موقع تزریق یهو زیر دلم گرفت بد جور و داغ ش مثل عکس رنگی الان روز ۵هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دنبال این نشونه هانباش بیخیال باش بخواد بشه میشه 

الان چون دوست داری نتیجه گرفته باشی حساس شدی 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
ببین دنبال این نشونه هانباش بیخیال باش بخواد بشه میشه الان چون دوست داری نتیجه گرفته باشی حساس شدی

نه به خدا کمر دردم که همش باهامه اما یهو جوری زیر دلم و پهلو تو روزی یکی ۲بار میگیره باید جیق بزنم‌اما ۲دقیقه

مبارکه این علاعم بدی نیست به خودت اظطراب نده برات خوب نیست اینکه گرفته یا نه باید توکل کنی به خداوند ...

دعا کن پس با وجود این علایم پس کمی امید داشته باشم

نه به خدا کمر دردم که همش باهامه اما یهو جوری زیر دلم و پهلو تو روزی یکی ۲بار میگیره باید جیق بزنم‌ا ...

انشالله که خیره 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ