2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا فروشه میگه دومی چون بافت هست نخ خیلی نازکی بین توپ هاست و زود پاره میشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برای استفاده دائم اگر میخوای که همش دستت باشه آره اما اگر مهمونی تا مهمونی و چند ساعتی بندازی طوریش ...

اره خب میخوام دستم باشه همیشه

دیگه کار از کار گذشت 😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام گلم.توی یه تاپیکی باهمدیگه حرفمون شدش و احساس کردم منظورمو بد گفتم و شما ناراحت شدین.اومدم ازتون عذرخواهی کنم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سلام گلم.توی یه تاپیکی باهمدیگه حرفمون شدش و احساس کردم منظورمو بد گفتم و شما ناراحت شدین.اومدم ازتو ...

اسمتون برام آشناس. میدونم یجایی صحبت کردیم ولی نمیدونم چه تاپیکی و چه موضوعی 😄

اشکال نداره عزیزم فکرشو نکن من اصلا درگیر اینجور بحثا نمیشم.

من هم اگه احیانا حرف تندی زدم عذرخواهی میکنم😊

اسمتون برام آشناس. میدونم یجایی صحبت کردیم ولی نمیدونم چه تاپیکی و چه موضوعی 😄اشکال نداره عزیزم فکر ...

تاپیک راجع به بی حجابی و ...بود و من در جواب حرفتون که از عده ای دفاع کردین باید روی صحبتم با همون عده میبود و شمارو مخاطب قرار دادم و واقعا شرمنده م که بد تایپ کردم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

تاپیک راجع به بی حجابی و ...بود و من در جواب حرفتون که از عده ای دفاع کردین باید روی صحبتم با همون ع ...

فک کنم یه چیزایی یادم اومد بازم مطمعن نیستم 

من از ادم خیانتکار یا هرزه هیچ دفاعی نمیکنم برامم مهم نیس چه پوششی داره. هیچوقتم علت خیانت فرد متاهل رو تیپ و پوشش بقیه نمیدونم اونجا هم گفتم ذات باید درست باشه.

گفتم که هرچی بود گذشت اشکال نداره 🖐🏻

فک کنم یه چیزایی یادم اومد بازم مطمعن نیستم من از ادم خیانتکار یا هرزه هیچ دفاعی نمیکنم برامم مهم نی ...

ممنون گلم گه حلال کردین.دلم نمیخواست ناراحتتون کنم 🌹