2777
2789
عنوان

آش رشته

639 بازدید | 22 پست

خانوما من میخواستم آش رشته درست کنم حبوباتش و سبزیش پخته الان در مرحله ایه که باید رشته رو اضافه کنم اما متاسفانه فهمیدم ک نه سیر دارم نه پودر سیر.حالا چی بریزم توش؟بنظرتون با پودر موسیر بد میشه؟بارونه و حال بیرون رفتنم ندارم ک برم بخرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من که کلا سیر نمیریزه تو آش.. با ابلیمو بهش مزه ی ترش میده چقدم خوب میشه و لذیذ

خب یعنی سیرداغ درست نمیکنه برا آش.مزه ترشیش رو حالا با آبغوره یا آبلیمو و چیزای دیگه میشه برطرف کرد مزه سیر رو چیکار کنم

منم سیر نمیریزم ولی فلفل زیاد میریزم تند میشه، خدا نکشتت من عاشق آشم هوس کردم

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
خب یعنی سیرداغ درست نمیکنه برا آش.مزه ترشیش رو حالا با آبغوره یا آبلیمو و چیزای دیگه میشه برطرف کرد ...

پیاز داغ بریز بجای سیر داغ 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
خب یعنی سیرداغ درست نمیکنه برا آش.مزه ترشیش رو حالا با آبغوره یا آبلیمو و چیزای دیگه میشه برطرف کرد ...

پاشو يه دقه برو بخر

حيفه اين همه زحمت كشيدي

بخور به جاي من

اسيد معده ام فك كنم شست رفت تا كله بچه

ما هم سیر نمیزنیم

فقط پیاز داغ،نعنا داغ و کشک

آبلیمو و آب غوره و.. هم نمیزنیم

آش رشته فقط با کشک😋😋

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
منم سیر نمیریزم ولی فلفل زیاد میریزم تند میشه، خدا نکشتت من عاشق آشم هوس کردم    

ببخشید عزیزم که هوس کردی اینقد اعصابم خورد شد ک سیر نداشتم گفتم بیام کمک بگیرم وگرنه آش بدون سیر اصلا خوشمزه نمیشه و منم دستپختم خوب نیست و هوا هم خیلی گرمه اصلا حال نمیده دلت نخواد آش رشته خ بده  

پاشو يه دقه برو بخر حيفه اين همه زحمت كشيدي بخور به جاي من اسيد معده ام فك كنم شست رفت تا كله بچه

همچین