2777
2789
عنوان

عقد داداشم هست چه لباسی بپوشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 41 پست

ن بابا عزیزم چ مشکلی واسه اون ک سفیده واسه شما ام کالباسی چ مشکلی بشه ؟؟

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدنمیشه ؟؟ باز از همون اول نرم تو چشم ب عنوان مریض 😑

نه دیگه همه میدونن توی محضری که بعدش جشن نیست، همه یا کت و شلوار میپوشن یا مانتو مجلسی

بعدشم کالباسی چه ربطی به رنگ سفید داره؟ مگه اینکه طرف کور رنگی داشته باشه بخواد ایراد الکی بگیره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

همون کت و شلواری ک داری خوبه و مناسب محضر اون قضیه ک میگی مال عروسیه ک بعضیا لباساشون و سفید و پفی و تاج و فلان انتخاب می‌کنن ب نظرم کار اونا اگه زیاده روی باشه درست نیست چون ستاره ی شب عروسی عروسه هرچند اگه کسی حتی لباس عروسم بپوشه بازهم درخشندگی عروس کم نمیشه ولی خب حسادت و شعور اونارو نشون میده اما محضر و سخت نگیر عزیزم حتی اگه سفیدم بپوشید اشکالی ندارد و خوش یمنِ الهی خوشبخت شن

مبارکتون باشه خواهر داماد🌹همین کت و شلواری ک گفتی قشنگه،از شما ساده اساز عروس صدرصد سرآستین و دور ی ...

مرسیی عزیزم از من نه ساده نیست کتش استیانش منجق دوزیه بقول شما ..ضایه س پس؟

نه دیگه همه میدونن توی محضری که بعدش جشن نیست، همه یا کت و شلوار میپوشن یا مانتو مجلسیبعدشم کالباسی ...

رنگ ک اره میگم نکنه کت شلوار فقط مخصوص عروسه 🫡 اخه اخرین محضری ک رفتم دو سال پیش بود خواهرای داماد با مانتو بودن