2789
عنوان

شستن دست ها

788 بازدید | 13 پست

سلام 

ببخشید یه همچین سوالی میپرسم ؛ وسواس دارم ولی اگر یه نفر بهم یه توصیه ای بکند میتونم اون وسواس رو بذارم کنار.

شما پس از سرویس بهداشتی اگر دستتون ( انگشتاتون) نجس شده باشه دستتون رو چند بار میشورید و اینکه چجوری میشورید ( همون جوری که سازمان بهداشت جهانی گفته منظورم روش اصولی هست که کلا ۱ دقیقه طول میکشه ) ؟؟

من کلا انگشتام رو دونه دونه میشورم چون فکر میکنم وقتی دستام یا بین انگشتام رو به هم ماساژ میدم انگشتام تمیز نمیشن .

و اینکه من سر یه سری چیزا نمیدونم دستامو بشورم یا نه ؟! مثلا صبحا وقتی صورتم رو میخوام با شوینده بشورم یه بار دستام رو میشورم تا صورتم رو آب بزنم بعدش واسه آبکشی شوینده ی روی صورتم قبلش دستام رو دوباره با مایع دستشویی میشورم ( چون دستام به قوطی شوینده یا شیر آب خورده ) 

میشه بهم بگین کارم درسته یا نه ؟ 

بیشتر وقتا میمونم کارم وسواسه یا نه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو اینقدره میشوری که ذوب میشی

دختر شیر آب خونه خودتونه مگه توالت عمومی بین تهران قم رفتی که اینقدر حساسی

والا لابد توالت رفتنت سه ساعت و هشتاد دقیقه به طول می‌انجامد 😑

تو مثل گلی این حساس بازی هارو بنداز دور

راستش وسواسه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
وسواس گرفتی استارتر یا ازاول همینطور بودی؟اذیت نمیشی خودت؟من نوجوونیم اون اوایل پریودی همینجوری شده ...

وسواس دارم 

چرا اتفاقا چون اذیت میشم خواستم ازتون بپرسم 

میشه بهم بگین شما چجوری میشورین ؛ وقتی یکی بهم توصیه میکنه بهتر میشم

من خیلی معمولی

دستامو مایع میزنم بعد یکم انگشتامو به همدیگه میمالم بعضی موقع ها هم نوک انگشتامو به همدیگه میمالم، آبکشی میکنم و تمام

ولی موقعی که میخوام مسواک بزنم بعدش باز دوباره دستامو میشورم

بگو که بعدش مثل من آب میریزی رو دسته شیر😂

تو اینقدره میشوری که ذوب میشیدختر شیر آب خونه خودتونه مگه توالت عمومی بین تهران قم رفتی که اینقدر حس ...

میشه جواب سوال اولمو بدین

یعنی اگه احتمال کثیف شدن دستام هم باشن انقد میشورم قرمز میشن 

من خیلی معمولیدستامو مایع میزنم بعد یکم انگشتامو به همدیگه میمالم بعضی موقع ها هم نوک انگشتامو به هم ...

آره دسته شیر آب رو حتما آب میکشم 

من وقتی مسواک میزنم قبلا از اینکه دور لبم رو بشورم دستام رو با مایع میشورم ؛ کلا قبل از اینکه دستم به صورتم بخوره دستام رو میشورم ( خیلی روی این موضوع حساسم ) 

میشه جواب سوال اولمو بدینیعنی اگه احتمال کثیف شدن دستام هم باشن انقد میشورم قرمز میشن

دردت تو سرم 

بقران اونا از کل وجود منم تمیز ترن

اصلا تو به کثیفی فکر نکن دیگه تو به سلامت فکر کن که داری به فناش میدی