2777
2789
عنوان

من هیچی نگم آیا

51 بازدید | 2 پست

دامادم بدهی بالا آورده و نیاز ب مبلغی پول داشت....مامانم طلاهاش رو فروخت داد به اون..(.قبلا هم از پولی ک داشت ب من و شوهرم کمک کرده بود حدو ۲۰ تومن...و ۲سال  پیش هم همین مبلغ ب دامادم کمک کرد پس تا اینجا برابریم)حالا حدود ۱ سال پیش دامادم پول لازم بود خواهرم کلی طلا و ماشین داشت نفروخت براش.‌..مامانم ی مقدار حدود ۲۰۰ تومن طلا فروخت داد بهش....قرار بود من و شوهرم نفهمیم ولی مامانم یواشکی بهم گفت....منم بروی کسی نیاوردم و فقط ب شوهرم گفتم گفت عیبی نداره طلای خودشو اونم بچشه اصلا حرفی  نزن....قرار بود دست دامادم پول اومد برا مامانم بخره....حالا خودشون هر شب بیرون و تفریح و خرید هستن مثلا رفته برای پسر ۶ سالش داده ی کت و شلوار خریده ۷ میلیون برای عروسی پسر عمه شوهرش از هیچ خرجی دریغ نمیکنن...دیشب شام بودن خونه ما من بطور اتفاقی دیدم دامادم گردنبند و دستبند و انگشتر طلای خودشو انداخته یعتی اینکه برا خودش رو نفروخته....یعنی انقدر گیر پول بودی از طلای مادر زن خودت استفاده کنی نمیتونستی طلای خودت رو بفروشی؟؟؟راستش رو بخواین یجوری شدم...شوهر منم ی جایی از زندگی پول کم آورد تمام طلای خودش و من رو فروخت البته ک من با جون و دل دادم و شوهرمم تا حالا برام جبران کرده....ولی بهتر بود دامادم اول طلای خودش رو میفروخت...اینا خانوادگی با طلای دوتا پسراش و خودشون کم کم ۳ میلیارد طلا دارن....بنطرتون ب روی مادرم بیارم؟؟مثلا بگم مامان فلانی پولتو داد؟؟؟بعد بگم ناراحت نشو از حرفما ولی چرا وقتی خودش طلا داره طلای تو رو فروخت؟یا نه زشته نگم چیزی؟تازه تو این مدت خواهرم ی سرویس طلا و ی انگشتر و دستبند ست هم برا خودش خریده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
وقتی تو دیدی مامانت هم دیده به نظرم دخالت نکن

اره خودمم همین حس میاد سراغم...ولی دوست دارم برگردونه پول مادرمو..

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید