2777
2789
عنوان

التماس دعا

145 بازدید | 12 پست

تو رو خدا امشب منم دعا کنید من خیلی پاک بودم ولی الان خیلی حالم بده خیلی گناهکارم 

من پدرو مادرم پیشم نیستن و دلم خیلی شکسته چندین ساله که دل آشوب شدم نمیدونم چقد حس بغضم تو این پیام بهتون منتقل میشه ولی حالم افتضاحه.

منم واسه همه دخترا دعا می کنم که شرمنده مامانشون نشن ،هیچ دختری به حق فاطمه زهرا نجابتش و دامن پاکش لکه دار نشه .

بهم بگین واسه امشب چی بخونم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگو

اگه کاری هم کردی به درگاه خدا توبه کن
خدا ارحم الراحمینه
غفاره

توبه پذیره
گناه بنده هاشومیپوشونه
تو توبه کن و به درگاهش دست دراز کن ببین چطور دستتو میگیره
باز آ باز آ
هرآنچه هستی باز آ
گر کافر گبر و بت پرستی باز آ
این درگه ما درگه نومیدی نیست

صد بار اگر توبه شکستی باز آ
نگران نباش به خدا توکل کن خودش راهو نشونت میده

عزیزم نگواگه کاری هم کردی به درگاه خدا توبه کنخدا ارحم الراحمینهغفارهتوبه پذیرهگناه بنده هاشومیپوشون ...

به خدا دلم مامان میخوااااد ندارمممم نمیدونی این یه بند پیامت چقد آرومم میکنه ار بس که طالب محبت شدم.

خیلیی ممنونم ازت که بهم امید دادی و میذارمت جای مامانم🙏😭

به خدا دلم مامان میخوااااد ندارمممم نمیدونی این یه بند پیامت چقد آرومم میکنه ار بس که طالب محبت شدم. ...

عزیزدلم دورت بگردم من خودم فک کنم همسن و سال تو باشم  
چند سالته؟
به خدا پناه ببر اون از هرکسی بزرگ تره

اونوقته که اروم میشی

من یه حاجتی داشتم به خدا پناه بردم اصلا یه ارامشی گرفتم که گفتم خدایا حاجتو بیخیال خودت چقد خوبی و ارامش میدی
اگه حاجتمم روا نشه میدونم خدارو پیدا کردم که چقد حالمو خوب میکنه

اگه خواستی حرف بزنی درخدمتم