2777
2789
عنوان

گل مهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 52 پست
ایشالا هشت ابان

ایشالله زایمان راحتی داشته باشی من 10 ابانم

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
 کجا رفتی گل مهر الهی که زایمان راحتی داشته باشی فردا بیا عکس نی نی رو بزار بخوریمش

وای نه من میترسم امادگی ندارم اخه شکمم کوچیکه اصلا به حامله ها نمیخورم 

فردا 37 هفته یعنی بچه کامله 

دردم دارم تازه😕

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل مهر جان عزیزم اگه خونسرد باشی و خودتو اروم کنی هیچ اتفاقی نمیفته ریلکس باش گلم دنیا به آخر بر ...

انشالله 

ولی خب کلا اگه فردام نکنم هفته دیگه تو 38 دیگه سز میکنه 

اخه الان امادگی نداشتم 

یهویی گفت فشارت  بالاس ازمایشت خوب نباشه صبح باید بیای 😕

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔

ایشالله زایمان راحتی داشته باشی من 10 ابانم

دختر شمام کلاس دومه امسال😅

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

دختر شمام کلاس دومه امسال😅

سلام خوبی عزیزم بله کلاس دومه دخترای ما باهم همسنن درسته

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵