2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اینکه به من بگههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا به خودشم گفتم از این به بعد از کوچک ترین حقم نمی‌گذرم

همسر دخترعموی منم همینطوریه ولی اون میده به مادرشوهرش دخترعمومم بچه هاشو انواع کلاس و ورزش ثبت نام کرده تا پول نده هر وقت میخواد همسرش پول بریزه به حساب مادرش میگه نهه نمیشه بچه های من یه عالمه پول کلاسشونه بعد شوهره هم حساب کتاب میکنه میبینه نه واقعا کم میارن بخاطر همین دیگه پول نمیده😂😑

همسر دخترعموی منم همینطوریه ولی اون میده به مادرشوهرش دخترعمومم بچه هاشو انواع کلاس و ورزش ثبت نام ک ...

دراستش همینه منم میخوام انقد خرج بذارم رو دستش نتونه

الان این ماه میخوام بگم مبل میخوایم پولتو بگیر بریم بخریم

نه بخدا با هیچکس کاری ندارم کاش اونهم با زندگی من کاری نداشتن

منظورم اینه که یه بحثی بنداز وسط از قرض اینا یکم منت بزار و حرفاتو بگو یعنی منظورم اینه که یه جوری جو بدی که انگار قرض دادین بهشون اونطوری

دراستش همینه منم میخوام انقد خرج بذارم رو دستش نتونهالان این ماه میخوام بگم مبل میخوایم پولتو بگیر ب ...

اره خوب کاری میکنه یا مثلا گوشیتو بسوزون اگه دیدی مبل نخرید جوهر بریز روش اونوقت مجبوره بخره

عزیزم مهمه،من خرجی نمیگیرم نیازم رو نمیگم بعد آقا جمع میکنه حواله میکنه،پس من هویجمممم

این بده که نمیگین . شوعر شما وظیفه خرجت کنه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️