2777
2789

سلام دوستان من تو 26 هفته ام امروز واسه اولین بار از یکی ازسینه هام که از اول بارداری خیلی از اون یکی بیشتر درد میکرد خیلی کم اندازه دوتا سر سوزن یه مایع رنگ اب اومد 

البته خودم چون احساس کردم از تو خیس شد فشار دادم که اومدا😞

نگرانم اخه شنیدم میگن زایمان زودرس میاره ترشح از سینه کمکم کنید لطفا🙌

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

عزیزم من هفته 11هستم و از سینه راستم اومد

میگن خیییلی بده فشار بدی دیگه اینکارو نکن

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هفته 11هستم و از سینه راستم اومد میگن خیییلی بده فشار بدی دیگه اینکارو نکن

اره خیلی اشتباه کردم عیب نداره اگه دیگه فشار ندم چیزی نمیشه؟؟😢

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

نه عزیزم تحریک مداوم خوب نیست.یکی دو دفعه اونم خفیف طوری نمیشه.خیالت راحت

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

نه عزیزم نگران نباش چیزی نمیشه

ترشح هم واس خاطر شیر بوده،کم کم داره شیرمیاد تو سینه هات

به این مایع هم اگه اگه اشتباه نگمش میگن آب یاقوز

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.