سلام.خانما من امروز مترو بودم.بعد یه مدل پد موبی میفروختن که روشون پودر فشرده میگفتن زدن.بعد خانمه رو دست یه نفر یه خورده کشید مو ها رو تمیز کرد...تا حالا استفاده کردین از این پد ها؟پودرش چیه؟حساسیت زا نیست؟
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چندسال پیش خریدمداخل مترو رو دستم امتحان کرد خیلی خوب بودآوردم خونه امتحان کردم اصلا کار نکرد😐جن ...
😄😄😄یکی بود میگفت من پوست دستمو خیس میکنم میکشم.
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
من چندسال پیش خریدمداخل مترو رو دستم امتحان کرد خیلی خوب بودآوردم خونه امتحان کردم اصلا کار نکرد😐جن ...
چجورین...انگاری سمباده میکشی خودتو...😁
آره سمباده هستولی من هرکار کردم کار نکرد خیس کردم خشک کردم هیچی ب هیچیحدود ۷ سال پیش بود ۵ هزار تومن ...
تو مترو خانمه ۴ تاشو ۲۰۰ میداد یه دونه هم اشانتیون
نه من نخریدم.گفتم نمیدونم موادش چیه پس فردا هزار جور مریضی میارن...فقط برام کارکردشون جالب بود.اولین بار بود میدیدم.😄