2777
2789

اعتقاد دارم تو یک بعد دیگه اجنه هستن 

موجودات دیگه هم وجود دارن تو ستاره های دیگه(که میلیاد ها سال نوری با ما فاصله بعد اون ستاره خودش سیاره هایی داره و...) زندگی میکنن

اما اینکه بری یک بعد دیگه یا دنیای موازی 

شاید روح بتونه 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
اعتقاد دارم تو یک بعد دیگه اجنه هستن موجودات دیگه هم وجود دارن تو ستاره های دیگه(که میلیاد ها سال نو ...

یعنی  ما تو یک دنیای دیگ ب شکل اجنه هستیم بعد میشه مطمعا گفت دنیای موازی وجود داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ما تو یک دنیای دیگ ب شکل اجنه هستیم بعد میشه مطمعا گفت دنیای موازی وجود داره؟

نه من ابعاد گفتم 

ولی اینکه ما جای دیگه باشیم نه 

ولی همزاد جنی میگن هست 

و روح انسان قابلیت زیادی داره جسما نمیشه رفت

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
یعنی ما تو یک دنیای دیگ ب شکل اجنه هستیم بعد میشه مطمعا گفت دنیای موازی وجود داره؟

ببین ما یک روح داریم فقط این روح که ما مشخص میکنه و منحصر بفرد یعنی شاید سکی شبیه تو تو همین زمین وجود داشته باشه اما اون که تو نیست

روح اون با تو متفاوته

خوب دنياي موازی میگن که روح تو به یک شکل دیگ وجود داره

نه همچین چیزی وجود نداره 

اگه دنبال افرینش انسان رفته باشی مطالعه کنی میفهمی همچین چیزی نیست