2777
2789

به پیاز مو ربط داره 

پس صد بارم کچل کنی بعدش بازم ریزش رو داره 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم میخوام بدونم اونایی که در حد دو سه سانت نیزنن ریزش عادی چندتا دارن

۱۰۰ در روز طبیعیه 

و بعدش بی بی هیر درمیاد جاش 

پس نگران نباش

الان و قبلا که موهام بلند بود بین ۵۰ تا ۶۰ رو داشتم  و دارم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
۱۰۰ در روز طبیعیه و بعدش بی بی هیر درمیاد جاش پس نگران نباشالان و قبلا که موهام بلند بود بین ۵۰ تا ۶ ...

الان موهات کوتاهه بخدا میگم در روز دو یا سه تا 

الان موهات کوتاهه بخدا میگم در روز دو یا سه تا

اره کوتاهه 

تا کجاته در روز الان چندتا میرززه

دو سانته 

بین ۳۰ تا ۴۰ در روز

دو سانته بین ۳۰ تا ۴۰ در روز

واقعا دو سانته ببین الان که دوزدی پوست سرت یه نقدار مسخصه اخه یه بلاگری دو زده بود با اینکه موهای بلندش پر بود ولی نشخص بود پوست سرش

واقعا دو سانته ببین الان که دوزدی پوست سرت یه نقدار مسخصه اخه یه بلاگری دو زده بود با اینکه موهای بل ...

نه مشخص نیست 

چون موهام فر هست و خیلی پره خیلی

میدونم میخوام بدونم اونایی که در حد دو سه سانت نیزنن ریزش عادی چندتا دارن

منکه وقتی موهام بلند بود هر ماه اندازه سه سانت از پایین موهام کوتاه میکردم الان مدل باب زدم خیلی بهتره ریزش موم موهای دخترمم ماهی سه سانت کوتاه میکنم

منکه وقتی موهام بلند بود هر ماه اندازه سه سانت از پایین موهام کوتاه میکردم الان مدل باب زدم خیلی بهت ...

ببین دختر من هم سه سانته موهاش تو حموم که میشورم ۴تا ۵تا میریزه در روز هم دستام رو خیس میکنم‌میکشم سرش سه تا اینا میچسبه دستم بنظرت طبیعیه

در روز چندتا میریزه موهات

میدونی وقتی بلند بود میفهمیدم در روز چقدر می‌ریزه چون پاییناش دکلره داشت و آسیب دیده بود اما الان هم دکلره داره اما اصلا آسیب نداره و سالمه نمیفهمم در روز چندتا می‌ریزه اما نسبت به قبلاً خیلی بهتر شده