2777
2789

برای من تو رو خدا  

با ی بچه کوچیک خونه پدرممم 

شوهرم کی پیامم میده. 

مبشه بگی اخع هفته پیش اصلااا پیامی ندادسرد شده؟؟ 

طلاق دارممم؟؟؟

خیلی چشم انتظارم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
برای من تو رو خدا با ی بچه کوچیک خونه پدرممم شوهرم کی پیامم میده. مبشه بگی اخع هفته پیش اصلااا پیام ...

چرا شوهرت رفته فاطمه جان

مشکلتون چی بود؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا شوهرت رفته فاطمه جانمشکلتون چی بود؟

سر مادرش دعوا کردیم و... 

آخرش ب کتک و من آمدم خونه پدرم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
سر مادرش دعوا کردیم و... آخرش ب کتک و من آمدم خونه پدرم

هعی خدا 

ولی آشتی میکنید نگران نباش

برا من دعا کن

خودتم آنقدر حرص نده گلم بخدا اشتی میکنی و بعدا یه روحیه داغون برات میمونه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

هعی خدا ولی آشتی میکنید نگران نباشبرا من دعا کنخودتم آنقدر حرص نده گلم بخدا اشتی میکنی و بعدا یه روح ...

کی آشتی میکنم ؟؟ 

چند روز دیگ پیام میده؟؟؟

کی آشتی میکنم ؟؟ چند روز دیگ پیام میده؟؟؟

نمیدونم من حس ششمی نیستم 

ولی حسم میگه آشتی میکنید 

توکلت ب خدا باشه

حست نسبت ب منم میگی ،من طلاق میگیرم یا اشتی میکنم؟

من با توجه به مشکل ایشون حسم رو گفتم عزیزدلم

ولی امیدوارم نه شما ن فاطمه خانم نه کاربر شکیبا زندگی هیچ کدومتون طلاق نگیرید بحق این شب عزیز🥺❤