سلام دوستان لطفا جواب بدین من خیلی میترسم مامانمو از دست بدم میترسم سکته کنه ۳۷سالشه همش به خودم میگمه جوونه از این فکرا نکن ولی نمیشه الان چند روز شده خیلی میترسم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم همش گریه میکنم میگم اگه مامانم خدایی نکرده بمیره چی چیکار کنم بعد دیروزم عصبانی شدش یک ساعت بعد گفت احساس خفگی دارم بعد چند ساعت بعد پرسیدم خوبی گفت اره خوبم بعد منم دیگه خیلی ترسیدم لطفا راه چاره بدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانت باهات رفیقه ؟ من یه خواهر ۲۰ ساله دارم اینقدر باهاش رفیقم که اگه دوست پسر بگیره هم برا من میگه منمبهس میگم خسابی جوونی کن و لذت ببر البته خودش هم ادم دانایبه و مشکلی براش پیش نمیاد با جوونی و عشق و حال کردن
دلبستگی ایمن و نا ایمن یکی از مفاهیم روانشناسی سرچ کن برای ایندت خوبه که چطور اگه لچه دار شدی در بچه دلبستگی ایمن ایجاد کنی من روانشناسی خوندم با همین دلبستگی ایمن دخترم بسبار مستقل مودب و .......