2789
عنوان

میترسم

284 بازدید | 33 پست

سلام دوستان لطفا جواب بدین من خیلی میترسم مامانمو از دست بدم میترسم سکته کنه ۳۷سالشه همش به خودم میگمه جوونه از این فکرا نکن ولی نمیشه الان چند روز شده خیلی میترسم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم همش گریه میکنم میگم اگه مامانم خدایی نکرده بمیره چی چیکار کنم بعد دیروزم عصبانی شدش یک ساعت بعد گفت احساس خفگی دارم بعد چند ساعت بعد پرسیدم خوبی گفت اره خوبم  بعد منم دیگه خیلی ترسیدم لطفا راه چاره بدید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به گذشته چه ربط داره😐

دلبستگی ناایمن رو توی گوگل بخونید متوجه منظورم میشید 

کسی که دچار دلبستگی ناایمن باشه هر مشکل و ترسی می تونه براش به وجود بیاد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

البته دارم میرم ۱۸ یه ماه دیگع

مامانت باهات رفیقه ؟ من یه خواهر ۲۰ ساله دارم اینقدر باهاش رفیقم که اگه دوست پسر بگیره هم برا من میگه منم‌بهس میگم خسابی جوونی کن و لذت ببر البته خودش هم ادم دانایبه و مشکلی براش پیش نمیاد با جوونی و عشق و حال کردن

مامانت باهات رفیقه ؟ من یه خواهر ۲۰ ساله دارم اینقدر باهاش رفیقم که اگه دوست پسر بگیره هم برا من میگ ...

نه رفیق نیستیم با کسی که دوسش داشتم دوست شدم مامانم کاری کردی پسره رفت از مامانم بدم اومد

گذشته مثلا قبلا تو دنیای قبلی رو میگی؟؟؟

دلبستگی ایمن و نا ایمن یکی از مفاهیم روانشناسی سرچ کن برای ایندت خوبه که چطور اگه لچه دار شدی در بچه دلبستگی ایمن ایجاد کنی من روانشناسی خوندم با همین دلبستگی ایمن دخترم بسبار مستقل مودب و .......