2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 21 پست

خودت برو خرید کن به خودت برس مگه جلوتو میگیره؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید ب عید...منم امسال عید اینقد دلم مر بود هیجی نخریدم گفتم اصلا هیچی ننیخوام.هروقت یه مول ته جیبن ب ...

منم خودم بیشتر خرید میکنم.خرید عید با شوهرم میریم اونم اگر قبلش خودم نخریده باشم.اخه مردا حوصله خرید ندارن

مگه شما بچه ای یا خدایی نکرده ناتوانی داری که لازم باشه همسرت ببرتت خرید یا بیرون؟ 

شما یعنی دوس نداری با همسرت بری بیرون یه دور بزنی یه شامی ناهاری کنارشدبیرون بخوری.من همه کارانو خودم میکنم عزیزم و روپای خودمم.اما نیاز ب محبته اونم دارم

خودت برو خرید کن به خودت برس مگه جلوتو میگیره؟

جلومو ک نگرفته اما کلی گفتم گاهی وقتام محبت و توجه شوهر ادمم مهمه...فقط بحثم ک خرید نیست.ما حتی یه مسافرتم باهم تنهایی نرفتیم.شاید تو این ۵سال ۳ ۴ بار رفتیم اونم چون خونوادش بودن و مارو بردن.خب منم دوس دارم یه سفر تنهایی برم.نمیفهمه انگار شوهرم

جلومو ک نگرفته اما کلی گفتم گاهی وقتام محبت و توجه شوهر ادمم مهمه...فقط بحثم ک خرید نیست.ما حتی یه م ...

آها...خوب بیشتر توضیحت درباره خرید بود حتی گفتی خرید عید نکردم از ناراحتی گفتم شاید مشکل اصلی همینه آخه من اصلا موقع خرید اعصاب ندارم شوهرم باهام بیاد! همش میگه همینو بخر بریم دیگه :)) حوصله گشتن نداره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید