2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 140 پست

الان اگر چت تو بین مرد غریبه بود مُهر ی زن هرزه خراب پست از شوهرت میزد ب پیشونیت عربده ووو و تمام خوبیات مهربونیات ب چپش میگرفت اگرم نگهت میداشت عمرا روز خوس میدیدی ازش

ولی تو چقدر زن ساده ایی هستی ک هرزگی اینو ب چشم خودت دیدی تمام شد 

ولی قول میدم روزی ب حرفم میرسی روزی بیاد تنفر خشم و بی اعتمادی سوهان روح اعصابت میشه

ب خیانت کار فرصت حرامه.....

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اگر چت تو بین مرد غریبه بود مُهر ی زن هرزه خراب پست از شوهرت میزد ب پیشونیت عربده ووو و تمام خو ...

من از خونه و ماشین پول و اینجور چیزا گذاشتم تو زندگیم وسط خیلی چیزا شده وانمود کنم دوسش دارم همه چیزایی که دادمو میگیرم😪من سنگ ایشون رو خیلی به سینه زدم خیلی جلو خانوادم واستادم نه همینجوری نمیشه 🥲من از دیروز نه تنها آروم نشدم حالم خراب هم شده 

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

من از خونه و ماشین پول و اینجور چیزا گذاشتم تو زندگیم وسط خیلی چیزا شده وانمود کنم دوسش دارم همه چیز ...

حق داری والله منم جات بودم مرگ تدریجی بود زندگیم...

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
حق داری والله منم جات بودم مرگ تدریجی بود زندگیم...

🫠🥲من برای این زندگی خیلی جنگیدم بنا به این باشه تموم بشه باید تقاص خیلی چیزا رو ازش بگیرم

من حالم بهم میخوره از کسی که دستش به کسی دیگه خورده به من بخوره حالم بهم میخوره اگه بگم تو حالت دیوا ...

چقدررررر من ترسوترو بدبختترازاین خانمای خیانت دیده ها هستم وای برمن خداشکر دخترم عین خودم نیست قوی ومحکمه

چقدررررر من ترسوترو بدبختترازاین خانمای خیانت دیده ها هستم وای برمن خداشکر دخترم عین خودم نیست قوی و ...

🫠🥲بعد هشت ماه هنوز حالم خوب نیست تو ذهنم درگیرم 

ما ترسو نیستیم انقد پوست کلفت بودیم که دوام اوردیم😞

🫠🥲بعد هشت ماه هنوز حالم خوب نیست تو ذهنم درگیرم ما ترسو نیستیم انقد پوست کلفت بودیم که دوام اوردیم ...

نمیدونم اسمش پوست کلفتی هست یا قوی بودن 

ولی من یکی واقعا زن ب شدت ضعیفی هستم که دخترم ازم خجالت میکشه میگه کاش قوی بودی خیلی سخته هااا  

نمیدونم اسمش پوست کلفتی هست یا قوی بودن ولی من یکی واقعا زن ب شدت ضعیفی هستم که دخترم ازم خجالت میکش ...

اینطوری نگو دلم یجوری شد🫠دخترت چند سالشه؟

😐واقعا فک کردی به همین راحتی میشه طلاق کرد منطق نی نی سایتی بود

هیچی نگو بذار به خیانتاش ادامه بده و فقط مدرک جمع کن انقدر جمع کن که دیگه هیچی دادگاهی نتونه تبرئه ش کنه تو این مدت هم برای خودت پول جمع کنه 

هیچی نگو بذار به خیانتاش ادامه بده و فقط مدرک جمع کن انقدر جمع کن که دیگه هیچی دادگاهی نتونه تبرئه ش ...

ببین هیچ مدرکی هیچ مدرکی به غیر. اینکه موقع رابطه دو تا شاهد باشن مورد قبول دادگاه نیستم این تاپیک من مال هشت ماه پیش هست من همه این راه رو رفتم ولی آخرش انگار دادگاه به نفع شوهرم پیش رفت🫠😏آخه کی موقع زنا و رابطه جلو دو تا آدم انجام میده انقد مدرک دارم تو گوشیم که دیگه داره حالم بهم میخوره