2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 140 پست
یجوری میتونستم به اکانت ش وصل بشم ریکاوری کنم خوب بود

عالی میشه اگه بتونی، فقط خودتو کنترل کن،اومد خونه حتما رمز گوشیشو بگیر بگو دیگه بهت اعتماد ندارم، فقط بترسونش از مهریه و.....  که دیگه غلطی نکنه

بابام مریضه سنشون هم بالا 🫠انقد هم مشکل دارن که دلم نمیاد آتیش بندازم به جونشون

ای بابا

خدا سلامتی بده بهشون

کاش حداقل با گوشی خودت چند تا عکس می‌گرفتی

از چت ها، شماره زنه و عکس پروفایلش اینا

گوشی رو فلش زده دیگه نمیشه برد یه جایی بک بزنن اطلاعات برگرده؟ آیدی یه ه‌کر رو دارم کارش عالیه خواستی خصوصی بهم درخواست بده آیدیشو میفرستم برات، شماره زنه رو گیر بیاری اون ه.کر خیلی خوب برات اوکی می‌کنه همه چی رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی میشه اگه بتونی، فقط خودتو کنترل کن،اومد خونه حتما رمز گوشیشو بگیر بگو دیگه بهت اعتماد ندارم، فق ...

اگه اومد خونه🫠🥲حتی دوس ندارم نگاش کنم و حرف بزنم باهاش یجورایی هست خب چیزی نمیگه ولی رفتارش جوریه انگار من خیانت کردم

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

بله ولی اگه خدای نکرده تجربه اش هم بکنم دیگه یک لحظه هم با اون آدم نمی‌مونمشاید منظورت اینه که بعضیا ...

شرایط بهونه اس یه وقتایی یه چیزایی مانع میشه

منم یه روزی حرف تورو میزدم

میگفتم غیر ممکنه بمونم اما موندم

در مواقع حاد راحت میشه از جدایی حرف زد مواقعی که شوهر وقیحانه وعلنی خیانت میکنه واصلا ترس وخجالتی هم نداره

اما یه وقتایی یه اشتباهی ۱بار اتفاق میفته مثل یه قتل غیر عمدی

پس هر کس ۱بار خیانت دیده و مونده صلاح کار خودشو میدونسته

پس هر کس مونده بی ارزش نیست

اونم تو این دوره زمونه ای که هر خانمی برای ۱بار هم شده خیانت میبینه از هر نوعش

ای باباخدا سلامتی بده بهشونکاش حداقل با گوشی خودت چند تا عکس می‌گرفتیاز چت ها، شماره زنه و عکس پروفا ...

دآرم شمارو برداشتم فقط شمارشو دارم

شرایط بهونه اس یه وقتایی یه چیزایی مانع میشهمنم یه روزی حرف تورو میزدممیگفتم غیر ممکنه بمونم اما مون ...

چطوری کنار اومد با فکرای ذهنت که رژه میرن چیکار کردی 

شرایط بهونه اس یه وقتایی یه چیزایی مانع میشهمنم یه روزی حرف تورو میزدممیگفتم غیر ممکنه بمونم اما مون ...

آدم درست خیانت نمیکنه عزیزم، چه مرد باشه چه زن

خودتو توجیه نکن

مردی که خیانت میکنه یعنی ای خانم من، تو برام ارزشی نداری که به راحتی ازت گذشتم و رفتم سراغ یکی دیگه، پس خانمی هم که قبول می‌کنه با این آدم بمونه خودش هم خودشو بی ارزش میکنه

چطوری کنار اومد با فکرای ذهنت که رژه میرن چیکار کردی

من هنوزم فکر میکنم هنوزم اذیتم اما از روزای اول بهترم

شوهرمن جلوم سابقه ی خوبی داشت

آدم درست وخوبی بود

خیلی دوست داشتنی وآدم حسابی

خیلی تو تمام سالایی که کنارش بودم باهام خوب بود

برای همین بهش فرصت دادم

آدم درست خیانت نمیکنه عزیزم، چه مرد باشه چه زنخودتو توجیه نکنمردی که خیانت میکنه یعنی ای خانم من، تو ...

چرا عزیزم آدم درست شوهر من بود که خیانت کرد

درست بود دیگه خیلی هم آدم درستی بود چرا زوری باید بگی درست نبود

من وقتی خیانت دیدم منطقی به این قضیه نگاه کردم دیدم خودمم بی تقصیر نبودم

اونی هم که خودشو بی ارزش کرد شوهرم بود نه من و نه زن هایی که خیانت میبینن

یه وقتایی یه حرفایی وباید فکر کرد وزد

آدم درست خیانت نمیکنه عزیزم، چه مرد باشه چه زنخودتو توجیه نکنمردی که خیانت میکنه یعنی ای خانم من، تو ...

به نظرم خیانت زن و مرد نداره هر کسی خودش با خوب باشه و گرنه بهونه برای خیانت زیاد

من هنوزم فکر میکنم هنوزم اذیتم اما از روزای اول بهترمشوهرمن جلوم سابقه ی خوبی داشتآدم درست وخوبی بود ...

خب اینم خوب ادعای دوس داشتن داشت در حد زیاد ولی خب بقیه رو هم دوش داش😏

یجوری باید تقاص این حالمو بگیرم🫠بچه ها کسی خیانت دیده ابنجا🥲چقد بعضی زن ها میتونن کثیف باشن همون ن ...

متاسفانه بعضی ها خیلی کثیفن و خدا لعنتشون کنه توهم کوتاه نیا 

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
چرا عزیزم آدم درست شوهر من بود که خیانت کرددرست بود دیگه خیلی هم آدم درستی بود چرا زوری باید بگی درس ...

قطعا دیگه دوستشون نداریم مثل قبل وانمود میکنیم