2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخمم کشش نمیده چیکار کنم مخمم داره میترکه دلم قرار نمیگیره

ای کاش اینقد سریعو نشون نمیدادی که فهمیدی اینقدر عجله ای زنگ نمیزدی به زنه

اینجوری دیگه همه ی کاراشونو یواشکی و بااحتیاطانجام میدن

کاش میزاشتی مدرک جمع کنی

بعدشم من یه راهی بلدم که میتونی پیامای دایرکت شوهرتو ببینی حتی الان که فلش کرده اما باید جیمیلو ایدیشو اینارو داشته باشی

وای قلبم گرفت برات دقیقا میفهمم چی میگی ادم تو این لحظه هاحتی میخواد رومبل خونش بشینه میگه نکنه اونا ...

🥲حتی از ظرفام از پتو هام  حالم بد میشه  کل پیاما تو ذهنم میاد و قشنگ دارم دیوونه میشم کاش یجوری آروم شم بچم چه گناهی داره این وسط چقد این بابای عوضی شو دوس داره الان بهم میگه مامان گریه نکن بریم پارک بستنی بخوریم🥹جیگرم کباب میشه برای بچم

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

بعضیا مریضن عزیزم توهرچی بگی مریضن من یکی از اشناهاینزدیکمزنه به شوهرش خیانت کردحالا مرده پولداررررر ...

دیگه دوسش نداری فقط تحمل میکنی یجور طلاق عاطفی🥲وقتی خوشی میزنه زیر دل بعضیا 

بله ولی اگه خدای نکرده تجربه اش هم بکنم دیگه یک لحظه هم با اون آدم نمی‌مونمشاید منظورت اینه که بعضیا ...

من اصلا دنبال اثبات کار اون نیستم وقتی برای خودم اثبات شد وقتی خودم میدونم بقیه بدرک 🥲

من اصلا دنبال اثبات کار اون نیستم وقتی برای خودم اثبات شد وقتی خودم میدونم بقیه بدرک 🥲

مهم هم خودتی

زندگی خودته

کسی چیزیش نمیشه

این تویی که دور از جونت نابود میشی کم کم

اگه خانواده حمایتگر داری بهشون بگو

ای کاش اینقد سریعو نشون نمیدادی که فهمیدی اینقدر عجله ای زنگ نمیزدی به زنهاینجوری دیگه همه ی کاراشون ...

کاش ولی اون لحظه حالم خیلی بد بود دنیا رو سرم خراب شده بود

مهم هم خودتیزندگی خودتهکسی چیزیش نمیشهاین تویی که دور از جونت نابود میشی کم کماگه خانواده حمایتگر دا ...

بابام مریضه سنشون هم بالا 🫠انقد هم مشکل دارن که دلم نمیاد آتیش بندازم به جونشون