2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 140 پست
کرم از شوهره هم هستدیگه خیانت کردهمن جاش باشم مدرک جمع میکنم بعد میوفتم دنبال کارای جدی ترخیانت قابل ...

من حالم بهم میخوره از کسی که دستش به کسی دیگه خورده به من بخوره حالم بهم میخوره اگه بگم تو حالت دیوانه وار و با چشمای پر اشک و تار مینویسم باور میکنی

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

اره عزیزم واقعا ناراحت شدم بعضی مردا خیلی بیشعورن فقط تا میتونی ادبش کن حسابش و برس خیلی عصبی شدم

اخه رابطه جنسی مگه میشه هر لحظه که یکی از پیاما جلو چشمم میاد از خودمم هم متنفر میشم تو دایرکت انستا هم جوک های سوپر شوخیای سوپر🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه رابطه جنسی مگه میشه هر لحظه که یکی از پیاما جلو چشمم میاد از خودمم هم متنفر میشم تو دایرکت انستا ...

من تو این مسائل اصلا نمی تونم صبر کنم  و طلاق میگرفتم به هر نحوی که شده این مرتیکه هم ادبش میکردم تا حالش جا بیاد فقط به همین راحتی یا ازش نگذر به هیچ عنوان

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
شوهرتو تهدید کن من مهرمو می‌گیرم اگر ارتباطتو با اون زنیکه‌ی خراب تموم نکنی

اونه که میگه من رابطه باهاش نداشتم من کاری نکردم تو دهنش زدم گفتم من تحمل شنیدن دروغاتو ندارم از صب هم خونه نیومده 🫠رفته سیم کارت خودش سوزونده و سیم کارت جدید گرفته و میگ دیگه هیچی تو گوشیم نمیبینی 

اونه که میگه من رابطه باهاش نداشتم من کاری نکردم تو دهنش زدم گفتم من تحمل شنیدن دروغاتو ندارم از صب ...

هیچ کس نمیگه ماست من ترشه والا

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
من تو این مسائل اصلا نمی تونم صبر کنم و طلاق میگرفتم به هر نحوی که شده این مرتیکه هم ادبش میکردم تا ...

من به راحتی ولش نمیکنم باید عذاب بکشه 

اونه که میگه من رابطه باهاش نداشتم من کاری نکردم تو دهنش زدم گفتم من تحمل شنیدن دروغاتو ندارم از صب ...

تهدیدش کنید خب عزیزم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من حالم بهم میخوره از کسی که دستش به کسی دیگه خورده به من بخوره حالم بهم میخوره اگه بگم تو حالت دیوا ...

دقیقا، چون واقعا حال بهم زن ترین حس دنیاست

اون آدم دیگه برای همیشه از چشم میفته

هیچی مثل خیانت چندش آور و حال بهم زن نیست

نمیدونم اونایی که خیانت دیدن چطوری باز دوباره خواستن تو روی طرف نگاه کنن

چطوری دوباره برای یه همچین آدم کثیفی ارزش گذاری کردن و باهاش موندن

اصلا تو کتم نمیره

تهدیدش کنید خب عزیزم

فعلا که گوشیش خاموشه 🫠و منی که تو خونه دارم دیوونه میشم گریه میکنم و دخترم که هی میپرسه مامان چیشده🥲

انقد زنگ زدم پیام دادم که رسوا میکنمت که شمارمو مسدود کرد

چهارتا خط ایرانسل بگیر هی زنگش بزن هی پیام بده بگو خوشگل خانوم امشب شوهرت نیست بیام پیشت بالاخره که شوهر خرش یکیو میبینه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
فعلا که گوشیش خاموشه 🫠و منی که تو خونه دارم دیوونه میشم گریه میکنم و دخترم که هی میپرسه مامان چیشده ...

یجوری شماره‌ی شوهر زنیکه‌ی خراب رو پیدا کن بهش اطلاع بده

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

فعلا که گوشیش خاموشه 🫠و منی که تو خونه دارم دیوونه میشم گریه میکنم و دخترم که هی میپرسه مامان چیشده ...

خودتو نباز گریه نکن روزگار شوهرپدسگتو سیاه کن

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی