2777
2789
عنوان

یه سوال فورییی

83 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیر.

برا مهر قراره برم دانشگاه و چون قراره دوباره سرم تو کتابا باشه و خیلی بخونم میترسم چشمام ضعیف شن.

بنظرتون باید برم چشم پزشکی عینک مطالعه مناسب چشمم رو بنویسه؟یا برم عینک فروشیا خودشون بهم عینک میدن؟

چشم پزشکی 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدایی اینا که میگن چشم پزشکی آخرین بار کی رفتن واسه عینک؟؟؟؟؟؟

باید بری اپتومتریست که خیلی از عینک فروشیا خودشون اپتومتریست دارن واست عینک رو تجویززززززز میکنه چشم پزشک برای بیماری های چشمیه نه عیوب انکساری 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
میگم بنظرت عینک مطالعه استفاده کنم ضعیف نمیشن چشام؟

نه ربطی نداره اصلا بری بهت میگه دوربینی نزدیک بینی یا آستیگماتیسم خودش بهت میگه کی بزنی اگه نگه دائم بزنی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی