2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اعتمادشو به دست بیار

والا من صبح تا شب خونم درگیر بچه نه خرجی دارم نه کار مشکوکی میکنم هربار گفته گوشیتو بده دادم دیگه چکار کنم

مامان ی گل پسر هستم🥰
بعضی از کارایی که باعت میشه شکاک بشه انجام نده و کاری کن که همیشه بهت اعتماد کافی رو داشته باشه

همیشه خونم جایی نمیرم اصلا سوال جوابایی که میکنه باعث میشه عصبی بشم و جوابشو ندم چون زورم میاد کاری نمیکنم و تهمت میزنه

مامان ی گل پسر هستم🥰
همیشه خونم جایی نمیرم اصلا سوال جوابایی که میکنه باعث میشه عصبی بشم و جوابشو ندم چون زورم میاد کاری ...

اگه میگی که مشاوره نمیاد ببین خودت میتونی با صحبت کردن قضیه رو حل کنی یا نه 

اگه میگی که مشاوره نمیاد ببین خودت میتونی با صحبت کردن قضیه رو حل کنی یا نه

خیلی باهاش حرف میزنم ولی باز روز از نو روزی از نو هرروز برام حرف درمیاره واقعا نمیکشم دیگه خسته شدم 

مامان ی گل پسر هستم🥰

عزیزم این شکاکی و بدلی یه نوع بیماری به اسم پارانوئیده که در متاسفانه مسیر درمانش طولانیه و خودشون قبول ندارن که بیمارن . فقط باید کاری رو که حساسش میکنه انجام ندی 

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این

عزیزم این شکاکی و بدلی یه نوع بیماری به اسم پارانوئیده که در متاسفانه مسیر درمانش طولانیه و خودشون ق ...

خداروشکر الان خیلی بهتر شده عزیزم 

خیلی ماه گذشته

مامان ی گل پسر هستم🥰
عزیزم این شکاکی و بدلی یه نوع بیماری به اسم پارانوئیده که در متاسفانه مسیر درمانش طولانیه و خودشون ق ...

خداروشکر الان خیلی بهتر شده عزیزم 

خیلی ماه گذشته

مامان ی گل پسر هستم🥰