2777
2789
عنوان

مرد بد دهن

168 بازدید | 18 پست

بچه ها شما شوهراتون یا پارتنرتون فوش میدن ؟ 

من تو خونه ای بزرگ شدم که اصلا نه خودم نه خانوادم به هیچ وجه فوش نمیدیم نمی‌دونم این مسیله کنار اومدنیه ؟

اصلا خوشم نمیاد وقتی از کسی ناراحتی فوش بدی ولی وقتی اعتراض کنی میگن آره به زبونم افتاده الان جوونا میگن یا مثلا عصبی شدم و گفتم شما براتون چقدر مهمه

مهم نیس برام

الان انقد بدبختی و مکافات زیاده که مردم فحش ندن دق میکنن

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی زیااااد حتی تو شوخی🫠🫠

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

واقعا چرا همچنین آخه😑

مثل خانوادشه متاسفانه 😔 دیکه یکم عادت کردم قبلا سر فحش دادناش خیلی کتک کاری میکردیم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔