2777
2789
عنوان

بکارت

348 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من ۶ ماهه عقدم

ولی دوره نامزدیمون حساب میشه

من تهران زندگی میکنم نامزدم تهران

الان که اومدم پیش نامزدم میگه باید از ج.لو راب.طه داشته باشیم و منم نمیخوام این کار به زودیا اتفاق بیفته

لطفا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد شناسنامه ای؟چندسالتونه؟از عقب موافقی؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سفت و محکم بگو نه 

اگه میبینه داره بهش فشار میاد خب زودتر ببرتت سرخونه زندگی 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من هیچ وقت حکمت این مدل تاپیک ها نفهمیدم 

خب الان با سواد ترین دکتر سکسولوژی هم داخل تاپیک باشه هم نمیتونه بهت راهنمایی کنه چون این موضوع بشدت شخصی و بین دو نفر 

اگه بحث خجالت همین کلمات تایپ کن برای همسرت ارسال کن 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عزیزم خیلی محترمانه بگو نه وقتی رفتیم سر خونه زندگیمون 

بگو از یه راه دیگه نیازتو رفع میکنم 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .