2777
2789

من به همسرم اعتماد دارم ولی خب پیش اومده بهم دروغ بگه مثلا قیلیون میکشیده درضورتی ک می‌گفت من بلد نیستم و اینا وقتی خودش بهم گفت ..گفت که ۱.۲ سالی میشه می‌کشه 😑

حالا بحث من چیزی دیگه ایه دیشب دیدم تو گوشیش دیدم که س س حضوری 😚( دقیقا به همین شکل سیو شده بود) که به تلگرام پیوست 

منم هیچی نگفتم رفتم تو مخاطبای گوشیش دیدم چندتا شماره داره ازش چیکار کنم به روش بیارم ؟ 

حالمم خوبه بد نیستم انگار باورم نمیشه واسه شوهرم باشه 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

دلم طلاق و قهر و ترک منزل رو نمی‌خواد 

باید چطور برخورد کنم ؟ به روش بیارم که قطعا با یه دروغ ماست مالی می‌کنه و منو مقصر می‌دونه ک بهش شک کردم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بهش پیام بده ببین کیهشاید ج ن د ه پولیه

خب صد درصد که همونه حالا خونه نیست گوشیش دستم بیوفته شمارشو بر میدارم 

شماره رو بردار زنگ بزن از گوشی خودت 

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

بپرس ازش

بنظرت اشتباه نمیکنم ؟ 

به روش بیارم پرو نشه به وقت

برو‌تاریخچه پیامک و تماس هاش با اون فرد رو چک کن دیگه

پیامک نداده اصلا ولی تماس باید چک کنم البته اگه بوده هم پاک کرده دیگه 

سریع پیش داوری نکن به احتمالات مختلف فکر کن

شاید دوستشه که اینجوری سیوش کرده، شاید این شماره همسر شما قبلا دست یه نفر دیگه بوده و جزء مخاطبین همسرت نیست 

من خودم بعضیا به تلگرامم میپیوندن که اصلا نمیشناسمشون 😐

اگه خیلی ذهنت درگیره راجبش با شوهرت صحبت کن

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
بنظرت اشتباه نمیکنم ؟ به روش بیارم پرو نشه به وقت

نه نپرس از شوهرت

فعلا خودت اول زنگ بزن ببین کیه

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

سریع پیش داوری نکن به احتمالات مختلف فکر کنشاید دوستشه که اینجوری سیوش کرده، شاید این شماره همسر شما ...

اره برای منم پیش اومده منم گفتم شاید برای گذشته باشه ولی رفتم توی مهاطبینش دیدم نه بابا چند شماره داره ازش 

بعد اینکه س س حضوری اسم شهرمون کنارش زده مطمئنم ک خودش سیو کرده گوشیش دست کسی نمیده

چه اشتباهی اخهبا چشم خودت دیدی

اره ولی نمیتونم باور کنم اصلا کمبودی از سمت خودم نمیبینم ک همسرم به کارا دست بزنه