2777
2789
عنوان

بوی بد داهان

74 بازدید | 14 پست

خیلی اوضاع افتضاح شدیدددد خودم که متوجهش نمیشم اصلا یهو مثلا مامانم میگه چقدر بوییی داهاننن بد شدیددددد 

من دندونام سالمه جرمگیریم کردم دندونم هیچ مشکلی ندارهه

روزی ۲ الی ۱ بارم مسواک میزنم 

ولی ارتو دنسی دارم نخ کشیدن خیلی راحت نیست برام و فکر نمیکنم اینجوری باشه که بین دندونامم خوب تمیز نشه و با این شدتتت بخواد دهانم بو بدهه 

میگم شاید مال معدم باشه چون اکثرا وقتی معدم خالیه اینجوری میشم چیکار کنم پیش چه دکتری برم خیلییییی زشته خیلیییی افسردگی گرفتم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت سینوس و سنگ لوزه و عفونت گلو  و مشکلات معده و بهداشت دهان و دندان از عوامل اصلی این مشکل هستند 

شما برای معاینه اولیه میتونید به پزشک عمومی و دندانپزشک مراجعه کنید 

اگر مشکل از دندان ها بود دندانپزشک کمک میکنن 

و اگر از معده یا گلو بود پزشک عمومی بهتون کمک می‌کنه و در صورت ضرورت به پزشک دیگه ارجاع میکنند شما رو 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
عفونت سینوس و سنگ لوزه و عفونت گلو و مشکلات معده و بهداشت دهان و دندان از عوامل اصلی این مشکل هستند ...

ممنونم حتما اینکار رو میکنم احتمالا از معده باشه شایدم سینوس چون خلط پشت بینی هم مرتب دارم!

روی زبونت رو مسواک بزن و دهانشویه استفاده کناگر احتمال میدی از عفونت لوزه باشه به متخصص داخلی نشون ب ...

بیشتر احتمال میدم از معدم باشه چون انگار وقتایی که معدم خالیه اینجوریه بیشتر!