2777
2789
عنوان

لواشک خونگی

104 بازدید | 9 پست

سلام خانمهایی که لواشک خونگی درست میکنن 

یه سوال 

من داخل ظرف روی قدیمی که  رنگ داخلش تیره شده بود و مثل روز اول سفید نبود مقداری آلو زرد و شلیل و آلو سیاه و ... رو ریختم برای لواشک 

الان که پخته ظرف کامل سفید شده 

شده مثل روز اول 

آیا لواشکه ضرر داره برای خوردن ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید زیرش یه نایلون پهن میکردی لواشکارو میریختی روش

نه این قابلمه ای هست که داخلش پختم 

اینجوری شده 

هنوز لواشک رو نریختم روی سفلون 

قابلمه داخلش تیره شده بود الان که داخلش آلو ها رو پختم حسابی سفید شده 


نایلون فریزر قبلش مینداختی تو سینی بعد لواشک رو پهن میکردی . بنظر من ضرر داره چون به خورد لواشک رفته

برای خشک کردن اینجوری نشده 

من میوه ها رو ریختم توی قابلمه ای که رنگش تیره بود حالا که میوه ها پختن میبینم قابلمه سفید سفید و نو شده 

برای خشک کردن اینجوری نشده من میوه ها رو ریختم توی قابلمه ای که رنگش تیره بود حالا که میوه ها پختن م ...

آها قابلمه روحی هست . تو قابلمه روحی آب بجوشونی تیره میشه . اگر جنسش آهن بود احتمالا مشکلی نداشت . حالا یه سرچ بکن قبل از اینکه بریزی بیرون

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792