atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 عنوان قنادی یا خیاطی 318 بازدید | 6 پست بچه ها بنظرتون درآمد توی کدومشونه ؟؟ مردم بیشتر دنبال چی هستن کیک و کوکی های کافه ای ،مینی کیک و.. یا لباسای خوشگل و دلبر به نظر شما کدومش بهتره برا شغل خوشحال میشم پاسخ بدید لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1403/06/03 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anititi عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 408 بنظرم لباس توی اولویته چون اکثر کافه ها و ... کیک هاشونو از یه جای مخصوص که قرارداد دارن میگیرن
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 نمونه های مختلف می بریم شاید خوششون اومد حالا یا برا سفارش عصرونه و تولد ( مینی کیکای گوگولی) لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 قنادی میشه دلیلتم بگی عزیزم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
assssssmmmaaa عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 814 میشه دلیلتم بگی عزیزم اگه واقعا خیاطی خوبه برو خیاطی ولی الان خدایی هرکی نمیاد پیش خیاطی همه لباش آماده میگیرن و اونقدر پول ندارن و اینکه پارچه گرونه خودت بخوایبدوزی به نظر قنادی بهتره چون هم میتونی برای خودت مستقل بشی با سرمایه کم شروع کنی و حتی کار هم پیدا میکنی این کاربری دست سه نفره
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 اگه واقعا خیاطی خوبه برو خیاطی ولی الان خدایی هرکی نمیاد پیش خیاطی همه لباش آماده میگیرن و اونقدر پو ... راست میگی من خودم کلی پیج و کانال دارم لباساش ارژون و شیکه من البته برا دخترام و خودم میدوزم ارزونتر میفته اره منم تو فکرشم کارمو شروع کنم از قدیم کیکام خیلی خوشمزه میشد اگه تلاش کنم کیکای مختلف با دیزاینای شیک بزنم عالی میشه سلیقه و عکاسیمم عالیه لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻