2777
2789
عنوان

قنادی یا خیاطی

318 بازدید | 6 پست

بچه ها بنظرتون درآمد توی کدومشونه ؟؟ مردم بیشتر دنبال چی هستن کیک و کوکی های کافه ای ،مینی کیک و.. یا لباسای خوشگل و دلبر 

به نظر شما کدومش بهتره برا شغل 

خوشحال میشم پاسخ بدید

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمونه های مختلف می بریم شاید خوششون اومد حالا یا برا سفارش عصرونه و تولد ( مینی کیکای گوگولی) 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
میشه دلیلتم بگی عزیزم

اگه واقعا خیاطی خوبه برو خیاطی ولی الان خدایی هرکی نمیاد پیش خیاطی همه لباش آماده میگیرن و اونقدر پول ندارن و اینکه  پارچه گرونه خودت بخوایبدوزی  

به نظر قنادی بهتره چون هم میتونی برای خودت مستقل بشی با سرمایه کم شروع کنی و حتی کار هم پیدا میکنی 

این کاربری دست سه نفره
اگه واقعا خیاطی خوبه برو خیاطی ولی الان خدایی هرکی نمیاد پیش خیاطی همه لباش آماده میگیرن و اونقدر پو ...

راست میگی من خودم کلی پیج و کانال دارم لباساش ارژون و شیکه من البته برا دخترام و خودم میدوزم ارزونتر میفته 

اره منم تو فکرشم کارمو شروع کنم از قدیم کیکام خیلی خوشمزه میشد اگه تلاش کنم کیکای مختلف با دیزاینای شیک بزنم عالی میشه سلیقه و عکاسیمم عالیه