2777
2789

سلام

این که خانم هم دقیقا مثل اقا حق برابر برای جدا شدن داشته باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی تحت عنوان حق طلاق برای زن نداریم البته 

حق طلاق به معنای اینه که مرد بدون هیچ دلیلی هم میتونه هر وقت دلش خواست خانم رو طلاق بده ولی زن حتما باید دلیل موجهی داشته باشه تا بتونه از مرد طلاق بگیره مثل بیماری خاص یا اعتیاد مثلا 

یه وکالتی تنظیم میشه از سمت آقا به خانم که بتونه جدا بشه در صورتی که نخواد ادامه بده به اون میگن حق طلاق برای زن 

معمولا مردا یا مهریه قبول میکنن یا حق طلا. مهریه کم بگیر با حق طلاق. حق طلاق خودش چند میلیارد می ارزه، حق آزادی یه زنه وقتی شوهرت توزرد از آب در بیاد و طلاق بده نباشه، مخصوصا الان که اکثرشون خیانتکارن دلایل رو دادگاه قبول نمیکنه ولی حق طلاق باشه راحت جدا میشی، فقط یه پول وکیل باید بدی چون توی حق طلاق وکیل گرفتن اجباریه

یعنی هر موقه اراده کرد میتونه مهریه بگیره و جدا بشه؟

بله 

البته میشه مهریه یا قسمتی از اون رو مشروط کرد 

به این شکل که مثلا اگه درخواست طلاق از سمت خانم بود دیگه پرداخت مهریه کنسل بشه یا قسمتی از اون فقط پرداخت بشه 

یعنی هر موقه اراده کرد میتونه مهریه بگیره و جدا بشه؟

مهریه مقوله جداست

در حالت عادی خانم هر وقت اراده کرد میتونه درخواست مهریه کنه

ولی نمیتونه طلاق بگیره

وقتی حق طلاق تام و بلاعزل با حق توکیل به غیر داشته باشه میتونه عین اقا توی قانون طلاق هر وقت خواست درخواست جدایی کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
قانون خوبیه پس

بله

برای ادمهایی که زن و مرد رو توی ازدواج یکسان میبینن بسیار خوبه

اگه به بهانه ی گرفتن مهریه حق طلاق باشه ظلمه اما اگر مرد مقصر باشه عالیه

مهریه و حق طلاق ربطی ندارن