2777
2789
عنوان

فشار طلاق وبیایید بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 51 پست
منظورم اینه یعنی براش پیامک قضائی اومد و مجبور شد بچه رو اورد یا خودت رفتی با کلانتری و دادگاه کشوند ...

اره پیام ابلاغ براش رفت 

و یه وکیل گرفت 

رفتیم جلسه دادگاه خانواده

وکیلش اومد 

گفت برا هردوتون یه ابلاغ دیگه میاد برای دادگاه ک فعلا اون ابلاغ نیومدهاون جلسه برای اینه ک مقرر کنه اخر هر هفته دوروز پیش من باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم🥹بچه هم داشتی؟

دارم 

پیش خودمع ولی خیلی خسته شدم ن میتونم دل بکنم ن میتونم نگهدارم گاهی وقتا کم میارم

من ادمیم ک ی هفته بچمو برد خودمو جر دادم ک پسش بگیرم از پدرشوهرم کتک خوردم پام باز شد ب کلانتری و دادسرا سر کتک کاریشون و ....

دارم پیش خودمع ولی خیلی خسته شدم ن میتونم دل بکنم ن میتونم نگهدارم گاهی وقتا کم میارممن ادمیم ک ی هف ...

عزیزم با پوست و استخونم درکت میکنم

منم نمیدونم چکارکنم پدرم شدید بهم فشار میاره ک نرو دنبال پسرت وازاین حرفها

منم میترسم برم جلودرشون خیلی دست وبالمو بسته پدرم

از طرفیم بچم عادت ب خرج کردن داره ومن هنوز کارپیدا نکردم

خونوادمم بچمو تحمل نمیکنن 

یعنی درواقع خونه پدرشوهرم بیشتر بچمو تحمل میکنن ودوسش دارن و بهش میرسن

مجبورم پسفردا از طریق دادگاه دستور موقت بگیرم ک بیارنش

الان خودت کارمیکنی مستقلی؟

جالبه بهت بگم هنین بچه ای ک من دارم همه زحمتاشو میکشم بابای اشغال بی مسئولیتش ک ی قرون پول نمیده وقت ...

چون از پدرش دوره 

توچون همیشه پیششی بهت عادت کرده وفکر میکنه همیشه هستی قطعاخودت عزیزتری اما چون از پدرش دوره اینطوریه

الان خونت مستقل یا باخونوادتی واینکه بچت چندسالشه دختر یاپسره؟

پسر بچه تا ۲ سالگی مال مادرهدختر تا ۷ سالگی

🙄دختر پسر فرقی نداره هر دو مال مادره تا هفت سالگی 

از هفت سالگی تا بلوغ مال پدره 

یعنی دختر از هفت تا نه 

پسر از هفت تا ۱۵

بعد ار اونم خودشون انتخاب میکنن 

این چیزیه که من تو پیج وکیل دیدم 

دیگه الله و اعلم

مسیرت کاملا درسته اصلا شک به دلت راه نده 

بچتو هم دادگاه بهت حکم میده هفته ای دو روز پیش خودت میاد الان اکثرا اینجوری حکم میدن 

به این فکر کن اگه میموندی ایدز یا خدایی نکرده سرطان روی شاخت بود 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

پسر بچه تا ۲ سالگی مال مادرهدختر تا ۷ سالگی

رو این چیزی که میگی دو سری قانون عوض شده، الان تا هجده سالگی چه دختر چه پسر رو میدن به مادر، البته اگر مادر خودش بخواد

فقط در هفت سالگی بچه دادگاه صلاحیت مادر رو برای ادامه حضانت دوباره بررسی میکنه