2777
2789

خانوما من راکوتان مصرف کردم. ( دو دوره)

جوش ها کامل بر طرف نشده و باز هم جوش میزنم. الان تقریبا ۴ ماه از قطع مصرف دارو میگذره

نمیتونم لیزر co2 بکنم برای جای جوش. باید حداقل ۶ ماه گذشته باشه.

غیر از لیزر co2 و میکرونیدلینگ چی پیشنهاد میدید؟

(حالا مطمعنم هیچکس هیچی نمیگه. اینجا فقط باید راجع به مسائل کمر به پایین تاپیک زد...🦦☹️)

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم از شوینده دئودراگ استفاده کردم خیلی خوب بود و تونر لیدوما بنظرم عالی بودن برای جای جوش هم من ...

دقیقا دئودراگ استفاده میکنم

مرسی

برو دکتر یا فیشال روتین پوستی مناسب با پوستت بگیر

پوستت میشه آینه

یه میسلار خوب، یه تونر مناسب، یه آبرسان خوب، یه مرژوب کننده، برای دور چشمتم یه کرم دور چشم آبرسان خوب مناسب پستت بگیر و بعدشم یه مرطوب کننده دور چشم روش بزن

وووووو مهمتر از همه حتما ضد آفتاب بزن حتماااا

برای ضد جوش من از این خیلی راضیم عالیه و ارزون پماد آداپالن، هرشب نزنیا

من اینو هفته ای دو سه بار شبا میزنم تا صبح رو پوستم

صبحش روتینمو میزنم، و یه ترمیم کننده هم میزنم

با ابله بحث نمیکنم

به شوینده مناسب پوستتم بگیر

آب زیاد بخور، شیرینی ،تخمه، چیزای خیلی چرب و شیرینو نخور یا خیلی کم بعضی وقتا

کاسنی و خاکشیر و زرپچوبه برای کبد خوبه

با ابله بحث نمیکنم

برو دکتر یا فیشال روتین پوستی مناسب با پوستت بگیرپوستت میشه آینهیه میسلار خوب، یه تونر مناسب، یه آبر ...

همه ی اینا رو دارم عزیزم

میسلار 

چند مدل پن و ژل شست و شو

کرم ضد جوش

ژل ضد جوش

ترمیم کننده 

لایه بردار ( البته اینو الان استفاده نمیکنم‌. باید یا لایه بردار یا ترمیم کننده استفاده کرد)

ولی اینا هیچکدوم روی جای جوش که فرو رفتگی شده تاثیر نداره☹️😔💔

خودم جای اسکار آبله رو با همین چیزا خیلی خیلی خیلی کمش کردم

اینم میدونی که اسکار آبله سریخت ترین اسکاره

این کرمو خیلی تعریفشو شنیدم سیکالفیت اون اصلیش حدود ۹۰۰تومنه یکی دو دوره باید مصرف بشه

من شنیدم که اسکارهای قدیمی هم درمان کرده و عالیه و میخوام بخرم

ولی خودم با همین روتین پوستی و همون آپادالن و ترمیم کننده تونستم تا هفتاد درصد اسکارهامو که چال شدن درست کنم و گودیشون کم شده

لک کامل رفت

با ابله بحث نمیکنم

خودم جای اسکار آبله رو با همین چیزا خیلی خیلی خیلی کمش کردماینم میدونی که اسکار آبله سریخت ترین اسکا ...

اسم ترمیم کننده ات چیه

همه ی اینا رو دارم عزیزممیسلار چند مدل پن و ژل شست و شوکرم ضد جوشژل ضد جوشترمیم کننده لایه بردار ( ا ...

ببین اینو نگو یه. وتین مناسز، مخصوصا تونر که چربی رو کنترل کنه و آبرسان خوب و حتمااا بعدش مرطوب کننده ،خیلی تاثیر داره البته مرتب باشه ها نه هر وقت حال داشتی

شما پوست قبل عید منو میدید با دو ماه بعد عید باورت نمیشد که این همون پوسته

بعدش ابله گرفتم

تا دلت بخواد کرم ترمیم کننده و لایه بردار و روشن کننده و ژل و ژل شستشو و .....صابون و .....

زدم با همینا تونستم اسکاهای ریز رو کامل ببرم ، اسکارهای درشت و خیلی گود رو تا هفتاد درصد بهترش کردم

با ابله بحث نمیکنم

ببین اینو نگو یه. وتین مناسز، مخصوصا تونر که چربی رو کنترل کنه و آبرسان خوب و حتمااا بعدش مرطوب کنند ...

مرسی خیلی قشنگ راهنمایی کردی 💋🥰🫂❤️