2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 130 پست
بهترین کارو کردی ریاضی داوطلباش کمتره بازار کارش بهتره تازه کنکورش هم اگه تلاشمو بکنی قب ...

شما‌چ رشته ای رفتی؟ اطرافیانت کسی بود ک رفتخ بااشه این رشته؟ راضی هستن؟ الان کار دارن؟ 

اره بخاطر اینکه داوطلباش کمتره ،انتخابش کردم.ولی اونطور ک باید ، عاشق و شیقته فیزیک نیستم 😭.بازار کارشم اصلا خوب نیست.مخصوصا برا دختر 

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
یعنی خدا خواستاز منی ک چندین ساله پشت کنکورم واقعا کنکور تجربی کمرشکن هس. کنکور ریاضی با کمترین درصد ...

بنظرت موفق مبشم؟ توروخدا توروجون هرکسی ک دوس داری کمکم کن .ومن دارم دیوونه میشم.حالم بده .همه میگن انتخاب اشتباه بودخ .فردا بیکار خونه میشینی و کار گیرت نمیاد من بخاطر اینکه دلم میخاس شرکت معماری داخلی و دیزاین و طراحی وسایل خونه بزنم ، اومدم ریاضی .ولی شرکت زدن سخته‌.الکی نیس.اون رویام‌بود.بنظرت میتونم توی ریاضی فیزیک موفق شم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول بابد براب تغییر رشته از مدرسه نامه بگیری ببری اموزش پرورش اونجا هم بهت نامه میدن بعد مدرسه باید ...

ن اون برای وسط ساله‌.الان‌اگ ظرفیت خالی بود میتونستم راحت یرم

من حتا نمی‌دونستم به چی علاقه دارمیعنی نمیدونم فقط از خدا میخام هیچ‌وقت پشیمون نشم

چندسالته؟‌ همسن منی؟ چ رشته ایو انتخاب کردی؟

منم‌ی حسی بهم گف برو ریاضی موفق میشی ،اومدم این رشته .منم بین تجربی و ریاضی مونده بودم‌...علاقمم نمیدونستم جیه .مث تو

یکی از فامیلامون چند سال پشت کنکور تجربی موند نتونست چیزی بیاره کتابهای رشته ریاضی رو گرفت خوند مهندسی اپتیک و لیزر قبول شد الان از رشته اش راضیه(دخترانه هم هست رشته اش)

خوش به حالت فقطط همین🥹🤌♥️

من عاشققق ریاضیممم اما میرم ۱۱ تجربی اینجا ریاضی نداره مجبورم بمونم تجربیی

بهترینننن رشتست ریاضی بعدشم بعدا بخوای کنکور تجربی بدی کارت خیلیییی راحته فقط یه زیست داری بخونی

من همش به این امید زندگی میکنم که یه روزی برم رشته ریاضی

شما‌چ رشته ای رفتی؟ اطرافیانت کسی بود ک رفتخ بااشه این رشته؟ راضی هستن؟ الان کار دارن؟ اره بخاطر این ...

منو مجبور  کردن برخلاف  علاقه م  برم انسانی

درحالی  که من خودم عاشق تجربی  بودم

ولی  بله دوست  خودم  اینقدد پشتش  بودن رفت ریاضی   والان  معلمه

🩷

بنظرت موفق مبشم؟ توروخدا توروجون هرکسی ک دوس داری کمکم کن .ومن دارم دیوونه میشم.حالم بده .همه میگن ا ...

چرت میگن معلم ریاضی میتونی بشی کلی رشته دیگ ،دانشگاه ب راحتی دولتی میشه ،تجربی روانتو بهم میریزه، کنکورش بشدت سخت شده. از من میشنوی نیا تحربی

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
یعنی خدا خواستاز منی ک چندین ساله پشت کنکورم واقعا کنکور تجربی کمرشکن هس. کنکور ریاضی با کمترین درصد ...

اونو قبول دارم ک میگی با کمترین درصدا میشه رف دانشکاه واینا .ولی مشکلم اینع ک من ب زیر شاخع های ریاضی زیاد علاقع ندارم . اصلا علاقه ب فیزبک ندارم . ولی ریاضیو دوس دارم تاحدودی .مشکلم اینکه ک ریاضی بازار کار نداره .و رشته هایی مث معماری داره ک توش پر از ریاضیه ..من دوس داشتم توی دیزاین خونه وداخلی،شغلی داشتهدباشم یا شرکتی بزنمو ‌.ولی شرکت زدن ب همبن راحتبا نیس

چندسالته؟‌ همسن منی؟ چ رشته ایو انتخاب کردی؟منم‌ی حسی بهم گف برو ریاضی موفق میشی ،اومدم این رشته .من ...

من میخام برم دهم 

من خیلی بدشانسی آوردم 

همه نمرات ام خوب بود 

واسه امتحان ریاضی 2 روز ای که وقت بود به مشکلی پیش اومد کلا نشد بخونم رفتم امتحان دادم با 11 قبول شدم 

ولی رشته تجربی رو نیاوردم آزمون تعیین رشته مجدد دادم فعلا جواب اش نیومده 

تنها ترس اینه که من تجربی رشته ای نباشه که می‌خوام من اصلا نمی‌دونم به چی علاقه دارم 

چرت میگن معلم ریاضی میتونی بشی کلی رشته دیگ ،دانشگاه ب راحتی دولتی میشه ،تجربی روانتو بهم میریزه، کن ...

پس چرا همخ دوستام حتییی اونایی ک ب اوردن تجربیو ،اومدنتجربی؟ تجربی چ خبره؟ .من چیکارکنم .گیج شدم😭😭😭ب مدزسه ک زنگ زدم گف دوشنبه بیا با مدیر صخبت کن ببین میتونی بیای تجربی یا ن .بنظرت برم یا ن؟

اونو قبول دارم ک میگی با کمترین درصدا میشه رف دانشکاه واینا .ولی مشکلم اینع ک من ب زیر شاخع های ریاض ...

فیزیک ک علاقه نداری تو تجربی هم هست فقط ی مباحث جزئی رشته ریاضی بیشتر میخونه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔